מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפשר להעלות את המלנין בעור?שי14/04/2017
שלום ד"ר
יש לי לשאול מספר שאלות
אני גבר , גילי 26 , אני לבן עור , העור שלי נוטה להאדים בקלות במיוחד ה פנים FACIAL BLUSHING הבעיה מאוד מרגיזה ופוגעת קשות באיכות החיים.
לצורך הענין כל הבדיקות הדם ואיסוף השתן של רופא העור והאנדקרנולוג תקינות , ביצעתי טיפול ליזר PDL עי רופא, ישנה הטבה אך לא משמעותית ועלות הטיפול יקרה מאוד . השתמשתי במשחת רוקחות אישית BROMINDINE שקיבלתי מרופא העור , ההשפעה שלה טובה על כיווץ כלי הדם בעור הפנים אך , כאשר מקבלים התקף האדמה אז המצב חוזר לקדמותו ואף ההאדמה יותר חמורה .
שאלתי 1) האם ניתן לעשות משו נוסף בנדון לפתירת הבעיה בתחום רפואת העור ?
2) האם ישנה אפשרות להעלות את כמות המלנין ב דם ? ואיך ?
3) האם ישנם משחות רפואיות במרשם\ או בלי שיכולות להביא למצב בו העור והגוף מתחילים בשינוי מצב הדרגתי של שינוי צבע עור להשחים ?
4)האם זה מזיק לעור שימוש בשיזוף בהתזה באופן קבוע \ או במיטות שיזוף UVA-UVB ?
5) זה ידוע ומובן ש צבע העור לא נבחר אלא הוא גנטי משני ההורים , וגם קשור לגזע המוח , לעתיד הרחוק , האם יהיה ניתן לפתח תרופה שיכולה לעזור בשינוי צבע העור ?
אשמח לשמוע את דעתך בכל הנדון
אודה לך מאוד ו חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` חיים ראובני16/04/2017אין לי מענה לבעיתך
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)