מחלת הסבופסוריאזיס או פסוריאזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת הסבופסוריאזיס או פסוריאזיס
    ויקול
    15/04/2017

היי אני בת 20 ואני סובלת מסבוריאה קלה מגיל 13 שאז לא החזקתי את עצמי וגירדתי עד לדם , היום אני די אוהבת לקלף אותה כי זה מציק לי לפני חצי שנה ממש הזנחתי את עצמי לא השתמשתי בשמפו או משהו וראיתי אדמומיות , אמרתי נו לא נורא , אחרי שבועייפ הסתכלתי והיה נגע בלי קשקשים אבל אדום הרופאה אמרה שזה סבופסוריאזיס , ומאז טיפלתי בזה ושבוע אחרי זה זה נעלם כלא היה , היום הסתכלתי במראה ומאחורי האוזן ראיתי גם כתם עם ממש קליפה עדינה לא כסופה הוא היה בצבע כתום האמת ,חודש נגעתי שם כל יום עד שההחלטתי להסתכל במראה וראיתי אותו קילפתי אותו כל החודש , ובום כתם , אני לא רוצה כרגע ללכת שוב לרופא כי מסתבר שאני נכנסת עוד יותר ללחץ רק מזה שאולי היא תגיד לי בכלל שזה לא סבוריאזיס אלא בכלל פסוריאזיס , הנגע אכן הופיע בודד פעם שעברה לפני יותא מחצי ושנה ועכשיו, אני הבנתי שיש המון סוגי פסוריאזיס של קרקפת מרפקים וכו וכו .. הם באמת שונים? השאלה שלי אם יש לי scalp psoriasis , אז בהכרח יש לי את היכולת לקבל פסוריאזיס בגב בבטן ? ושאלה נוספת האם פסוריאזיס רק מחמיר עם הזמן? אני אציין שהנגע הזה קטן יותר .. ואת הנגע הקודם השתמשתי רק בשמפו סבוסל ועבר ישר:) תודה רבה ! בבקשה בבקשה בבקשה תעני לי על כל השאלות כי אני ממש מודאגת תודה ❤❤❤!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחלה...

פרופ` חיים ראובני
    20/04/2017

קשה להעריך בעייה קלינית על סמך התיאור שלך..
    2 המחלות - כרוניות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו