מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כהות באזור המפשעות והירכייםיעל12/05/2017
שלום,
יש לי כהות באזור המפשעות על הירכיים וזה נראה שחור כזה.
זה דיי דומה למה שי על המרפק בידיים.
איך אפשר לטפל בזה?
שאלה נוספת, יש טיפול לשחור מתחת לעיניים?- לא שקיות.
ושאלה אחרונה עור הפנים שלי לא חלק מעין חררה רופא עור לא רצה לתת לי כלום אמר לעשות לייזר ורופא אחר נתן משחה אנטיביוטית אבל זה לא עובר כי זה לא חצ'קונים.
האם לעשות פילינג יעלים את הבעיה? האם לעשות פילינג כימי או לייזר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כהות
פרופ` חיים ראובני12/05/2017הרבה שאלות:
כהות במפסעות קשורה לתגובה מאוחרת לדלקת או יובש מקומי ולעיתים מוחמרת כשיש עור כהה.
שחור מתחת לעיניים .. בדר״כ קשור גם לצבע עור ונטייה לפגמנטציה..
עור פנים לא חלק: יש הרבה סיבות .. ותשובה טובה ניתן לתת רק לאחר בדיקה
מוזמנ/ת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכהות המשך
יעל15/05/2017שלום,
שאלתי איך אפשר לטפל בכהות בירך במוך ממש למפשעות?
אני חושבת שאתת צודקת יש יובש והעור נראה אחרת.
האם זה מצריך משחות הבהרה?
מה ניתן לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)