שילוב נכון של תכשירים לאקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב נכון של תכשירים לאקנה
    בנימין
    16/05/2017

שלום, הייתי אצל רופא עור והוא הביא לי מספר דברים לטיפול בפצעים: אנטיביוטיקה- מינוציקלין
    רט-אויט 0.025
    אקנתרים
    ו זינדקלין
    השאלה שלי היא איך אני צריך לשלב נכון בין כולם? צורת השימוש באנטיביוטיקה מובנת לי, אבל את שאר הדברים אני לא יודע מתי לשים ואיך. נגיד אחרי מקלחת אם אני יכול לשים אקנתרים ואחר כך רט-אויט או זינדקלין וכדומה.
    ומה בעצם ההבדל בין שלושת התכשירים?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בקשר לרט אויט

מיצי
    17/05/2017

זו חומצה רטינואית שבד"כ נשים מתות לכזו בקרמים שהן קונות אבל אין שם אחוז פעיל.
    חומצה הנ"ל גורמת לפילנג עדין עדין של הפנים ולהתחדשות העור.
    מה שחשוב לדעת שאסור בחודשי הקיץ לשים אותה ולהיות בשמש.
    אז ראשית אתה אמור למרוח אותה רק בערב ולהגן על הפנים מהשמש.
    שנית יש אנשים ששמים אותה בהתחלה היא גורמת קצת לעור לשרוף לכן יש למרוח כמות מעטה על העור ואולי בהתחלה לא לשים כל ערב.

הוא הנפיק לך שתי משחות אנטיביוטיות לא יודעת למה שתיים בו זמנית?
    בעצם השילוב שלהן עם רט אויט יכול להיות יעיל כי הרט אויט מקלף את העור ומשפר את מרקמו והמשחה השניה חודרת אל העור למרות שהיא חודרת גם בלי רטאויט

לא יודעת מה מצב האקנה שלך אבל אנטיביוטיקה מינוצקלין בהחלט יעילה.

לדעתי אתה לא חייב לקנות את כל התכשירים. גם אותי מפוצצים לפעמים בתרופות. אפשר להתחיל בתכשיר אחד ולראות כיצד מתקדמים העניינים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה

פרופ` חיים ראובני
    17/05/2017

ממליץ לחזור לרופא המטפל.. שיסדר וידריך את קבלת ואופן הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו