רואקוטן לשיפור מרקם העור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רואקוטן לשיפור מרקם העור
    רות
    22/05/2017

שלום רב, אני סובלת מעור דק ושקוף. אני בת 41 ומרקם העור נראה לא משהו. בכל אזור קו הלסת העור נראה במראהו כמו סימני צלוליטס ובפאות נראה צלקתי מעט. נאמר לי על ידי קוסמטיקאית שיש ליקומדונים לבנים בפנים אבל לא בהגזמה כמעט ולא נראה.
    בהתייעצות עם רופא עור בכיר בטענה על מרקם העור הומלץ על רואקוטן 20 מ"ג פעמיים בשבוע.
    הוא אמר שזה ישפר את מרקם העור.חשבתי על סקין בוסטר והוא פשוט אמר שהטיפול יכול לעזור לא פחות.
    תמיד שמעתי שרואקוטן מתאים לאקנה קשה ואני רחוקה שנות אור מזה. אשמח לחוות דעתכם האם כדאי לטפל בבעייתי בדרך שהמליץ הרופא? מה אתם הייתם ממליצים? אני ממש מתוסכלת ממרקם העור שלי.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רואקוטן לשיפור מרקם העור

הוספת תגובה

• אטרופיה של העור

ד``ר סמדר שרייבר
    24/05/2017

להבנתי את צריכה לשפר את התזונה שלך בייעוץ של דיאטנית. בנוסף כדאי לקחת ויטמינים פרנטל במשך 3 חודשים. להגן היטב מפני השמש. סקין בוסטר יכול לעזור אבל לא במקום ההמלצות הנ"ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטרופיה של העור

רביד
    25/05/2017

ד"ר שלום.
    לא הבנתי את השורה האחרונה האם כדאי לקחת ראוקוטן או לא כדאי? גם הרופא טען שסקין בוסטר יעשה טוב אבל אפשר לטפל בדרך זולה ולא פחות טובה.
    את שאר הדברים שכתבת הבנתי אשמח לתשובה ברורה האם כדאי ללכת על הטיפול או לא. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטרופיה

ד``ר סמדר שרייבר
    26/05/2017

להבנתי רואקוטן לא יעזור, אבל אם תרצי תנסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו