יובש באזניים ובפי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש באזניים ובפי הטבעת
    רועי
    22/05/2017

שלום,

בשנה האחרונה התחיל אצלי יובש מוחלט באזניים ובפי הטבעת (איני משתמש, ומעולם לא השתמשתי, במקלוני אזניים או לחילופין, במטפחות לחות לאזור פי הטבעת).
    בפי הטבעת התחלתי להשתמש בוזלין ובקרם טחורים וכך לא נשנים בו פצעים.

בהקשרן של האזניים זו בעיה חמורה יותר -
    נוכחתי להבין שישנה בעיה כשהתחילהת בהן תחושת אטימות - רופא אא"ג הוציא מהן גושי שעוה גדולים. אני מניח שהדונג, אם עודנו קיים בכלל, פשוט אינו שמנוני דיו ונשאר בפנים - אני ממשיך לפגוש ברופא כל חודש-חודשיים בשל דלקות שמתרחשות בגין המים שחודרים פנימה בהעדר שכבה שומנית שתדחה אותם.
    רופאת האא"ג הנוכחית לא מזהה כל עדות לשעווה כלשהי באזניים (וכמובן מניחה שאני פשוט משתמש במקלוני אזניים) ובינתיים הורתה לי לשמן את האזניים ידנית.
    הדלקות הראשונות הגיבו היטב לסילוקסן, אך הן תמיד חוזרות ברגע שאני מתקלח.
    בינתיים יש לי כבר ירידה סימטרית בשמיעה בעקבות הדלקות.
    התחילו גם קשקשים.

לציין יובש בעיניים ב5 השנים האחרונות, שירמר+.

אשמח לדעת מה עלולות להיות הסיבות לנ"ל? האם מדובר בתסמין אפשרי של שיוגרן? פטרייה? בעיה נוירולוגית?
    גם רופא המשפחה שלי נדמה כאובד עצות.

תודה רבה,
    רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש באזניים ובפי הטבעת

הוספת תגובה

• יובש בריריות ובעור

ד``ר סמדר שרייבר
    24/05/2017

מדובר במצב מורכב וחשוב שמחיב בירור בהקדם אצל רופא רומטולוג וגם אצל המטולוג. מזכירה שמגיע לך 3 יעוצים פרטיים בשנה דרך ביטוח משלים קופ"ח ותוכל לבחור רופא שטוב בעיניך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התייחסותך דר' שרייבר

רועי
    24/05/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

רועי
    24/05/2017

תוכלי להסביר מדוע נדרש ייעוץ המטולוגי?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המטולוג

ד``ר סמדר שרייבר
    26/05/2017

בגלל הנטיה לזיהום באוזניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו