אקנה קלה בן 21

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה קלה בן 21
    מאיר
    23/06/2017

אני כבר בן 21 , כבר מגיל 16-17 הייתה לי תקופות של פצעונים בודדים באיזור הסנטר, לרץא משו רציני בכלל וזה באמת עבר .. ואז שוב בגיל 18-19 היה לי עוד תקופה וגם אז פצעונים בודדים בזמן שרוב הפרצוף מאוד בריא אין לי עוד שומני אולם מאט יבש תמיד משתמש בקרם לחות לפנים איכותי oil free על בסיס מי מלפפונים .
    היום אני בן 21 ומשתדל לשמור על פנים נקיות , זאת אומרת משתמש בסבון פנים עדין בוקר וערב ולמרות זאת בזמן שוב הייתה לי התפרצות של אקנה קלה אומנם אך מפריע לי בצורה קשה , זה כל מה שמעסיק אותי כל הזמן יש לי נטייה לפרקטסיוניזם ואובססיה לניקיון , האקנה שאני מדבר שיש לי עכשיו מאופיינת בקומודונים לבנים בין הגבות ומעט סביבם לא בולטים מאוד אבל מדי פעם מתפתחים כמה לכאלה עם דלקות וקומודונים באיזור הסנטר וגם שם יוצאים פצעים מודלקים באיזורי ה 7-8 מדי פעם גם כאלה יותק עמוקים שאר הפנים חלקות ללא פצעים או קומודונים לבנים .
    אני עושה שימוש בשמן לבנדר ועץ התה כדי להוריד את האדמומיות והדלקת בצורה נקודתית זה אומנם עוזר אסל לא פותר את הבעיה בכלל ..
    מה אתם ממליצים כדי לייפטר מזה לגמרי ? זה מפריע לי מאו ומעסיק אותי במרבית היום ניסיתי הרבה .. אני לא נוגע במוצרי חלב ושומר על הגיינה אך לא מוגזמת עושה מסכת פילינג קרם פעם בשבוע . ועדין הם חוזרים .. כמו התפרצות כזאת הייתה לי פעם התרפרצות כזאת בעבר שעברה פשוט לבד והייתי בטוח שנפטרתי מזה אבל אז פתאום שוב חזר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה קלה בן 21

הוספת תגובה

• טיפול פוטודינמי לאקנה

ד``ר סמדר שרייבר
    23/06/2017

טיפול פוטודינמי מצוין לאקנה ומספיק טיפול יחיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה

פרופ` חיים ראובני
    24/06/2017

עליך לשקול טיפול ברואקוטן ..
    סיכויי הריפוי (לתמיד) עם התרופה 85-90% ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה רציני איתי ?!

יניב
    24/06/2017

אני לא פרופסור לעור משום טכניון וברור לי שמצבי לא מתקרב למצב של מישו שצריך ריאקוטן , קראתה סכלל מה שכתבתי ?! חוסר רצינות בעליל אם אתה לא מעוניין להגיב ברצינות למה ששואלים אותך פה לפחות אל תטעה ואל תגיב בכלל . בחור עם 7 חזקונים לוקח ריאקוטן ?!😑

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו