אדמומיות בפנים, נקודות אדומות ובלוטות חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדמומיות בפנים, נקודות אדומות ובלוטות חלב
    מאי
    18/07/2017

שלום רב,
    כבר מספר שנים שיש לי נקודות אדומות בפנים (כנראה זה נימי דם אבל הם לא בצורה של נימים אלא יותר נקודות) באזור הלחיים, המצח והסנטר. למרות נסיונות רבים של משחות שנתנו לי רופאי עוד הדבר לא עובר. בנוסף בזמן האחרון הצטרפו גם הרבה בלוטות חלב בפנים. הפנים לא חלקות ועור נראה לעיתים מגורה. כיצד ניתן להעביר את זה?? מה זה בכלל? לא ממש עונה על התנאים של רוזצאיה ולא נראה כמו בתמונות הרגילות שמאפיינות רוזציאה או אקנה.. (אין לי פצעים) תודה רבה!! מצרפת תמונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אדמומיות ..

פרופ` חיים ראובני
    19/07/2017

לא ניתן לייעץ ע"ס תמונות...
    פני להתייעצות לרופא עור...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אם הם רק היו יודעים לאבחן את זה...

מאי
    19/07/2017

השאלה היא האם מנסיונך אתה ראית דבר דומה, שיתן לי כיוון מה זה יכול להיות, ממה נובע וכו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדמומיות

פרופ` חיים ראובני
    24/07/2017

כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו