עור יבש, מעט קשקשי ואזור מודלק בפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור יבש, מעט קשקשי ואזור מודלק בפין
    דודי דו
    30/07/2017

הי, מקווה שאני בפורום הנכון.
    בשבועיים האחרונים, יש לי מעין פצע/אזור מודלק בצידו הימני של הפין (אני מתכון מתחת ל"כיפה").
    בנוסף, עור הפין (החלק העליון) מחוספס ולא נעים כמו שהיה עד כה. אני בתקופה שלא מרבה לעשות סקס ולא מרבה לאונן, ולכן לא רואה סיבה ויזואלית לנושא. מה ניתן לעשות? האם הדבר מוכר? (תורים לרופאי עור בעוד חודשיים וחצי). תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פצע בפין

ד``ר סמדר שרייבר
    02/08/2017

קבע תור לרופא עור ובמקביל פנה בהקדם לבדיקת רופא משפחה או אורולוג לשלול זיהום או מחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור יבש, מעט קשקשי ואזור מודלק

דודי דו
    02/08/2017

אני אחרי אורולוג, היו לי שני חיידקים M.HOMINIS-PCR
    + UREA.PARVUM-PCR קיבלתי זריקה + אנטיביוטיקה (אזניל-4כדורים אחד אחרי השני). זה היה לפני שלושה שבועות. עשיתי שוב בדיקת שתן ונעלמו החיידקים. קבעתי תור לרופא עור בעוד חודשיים, זה מטורף זמני ההמתנה. אני מניח שהוא בטח יתן לי משחה אנטיביוטית. שאלתי היא, האם חוץ ממשחה, האם יש פתרון אחר/נוסף? חשוב לעדכן כי התחלתי לאכול לאחרונה פלפל ירוק, ואני יודע שיש מאכלים הגורמים לכל מיני תופעות לוואי (בגדול אני אוכל חריף). תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו