פטריה המתפשטת על הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה המתפשטת על הגוף
    דניאל
    24/10/2017

לפני שלושה שבועות הופיע כתם אדום פצפון על הבטן שלי, מאז הוא רק גדל. הלכתי לרופא עור והביא לי משחת אפלומיצין. לאחר יום הופיע עוד כתם פצפון ועוד מלא נקודות קטנות וקצת נפוחות בעוד מקומות בגוף. הייתי שוב אצל הרופא עור (בהפרש של יומיים) ונתן לי כדורי פלוקאנול. הוא טוען שזו פטרייה. מישהו יודע? מכיר? ממש מלחיץ אותי שזה ממשיך להתפשט. יכול להיות שזו קנדידה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה המתפשטת על הגוף

הוספת תגובה

• פטריה

פרופ` חיים ראובני
    28/10/2017

את מתארת גם פריחה על רקע וירלי שאיננה דורשת טיפול
    אנא חזרי לרופא המטפל להערכה חוזרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תדקת

דניאל
    31/10/2017

לאחר פגישה עם רופא נוסף, אובחנה אצלי מחלת הפטריאזיס רוזאה. כרגע כל הגוף שלי מתמלא בפריחה והבנתי שאין תרופה וזה עניין של לפחות חודשיים.
    כרגע לא נראה כאילו יעבור מתישהו, האם בוודאות זה עובר??
    מיואשת מאוד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה

פרופ` חיים ראובני
    28/10/2017

את מתארת גם פריחה על רקע וירלי שאיננה דורשת טיפול
    אנא חזרי לרופא המטפל להערכה חוזרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטרת העור

ד``ר סמדר שרייבר
    02/11/2017

אי אפשר לאבחן לפי תמונה. תפנה לרופא/ת המשפחה ותבקש בדיקות משטח ותרבית פטריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו