מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריה המתפשטת על הגוףדניאל24/10/2017
לפני שלושה שבועות הופיע כתם אדום פצפון על הבטן שלי, מאז הוא רק גדל. הלכתי לרופא עור והביא לי משחת אפלומיצין. לאחר יום הופיע עוד כתם פצפון ועוד מלא נקודות קטנות וקצת נפוחות בעוד מקומות בגוף. הייתי שוב אצל הרופא עור (בהפרש של יומיים) ונתן לי כדורי פלוקאנול. הוא טוען שזו פטרייה. מישהו יודע? מכיר? ממש מלחיץ אותי שזה ממשיך להתפשט. יכול להיות שזו קנדידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה
פרופ` חיים ראובני28/10/2017את מתארת גם פריחה על רקע וירלי שאיננה דורשת טיפול
אנא חזרי לרופא המטפל להערכה חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדקת
דניאל31/10/2017לאחר פגישה עם רופא נוסף, אובחנה אצלי מחלת הפטריאזיס רוזאה. כרגע כל הגוף שלי מתמלא בפריחה והבנתי שאין תרופה וזה עניין של לפחות חודשיים.
כרגע לא נראה כאילו יעבור מתישהו, האם בוודאות זה עובר??
מיואשת מאוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה
פרופ` חיים ראובני28/10/2017את מתארת גם פריחה על רקע וירלי שאיננה דורשת טיפול
אנא חזרי לרופא המטפל להערכה חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטרת העור
ד``ר סמדר שרייבר02/11/2017אי אפשר לאבחן לפי תמונה. תפנה לרופא/ת המשפחה ותבקש בדיקות משטח ותרבית פטריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)