הזעת יתר-שימוש באנהידרול פורטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר-שימוש באנהידרול פורטה
    אילה
    20/05/2008

שלום,
    אני סובלת מאוד מהזעה מרובה בבית השחי, במשך שנים התעלמתי מזה כי לא חשבתי שזה משהו חריג עד שנתקלתי לאחרונה במאמרים רבים באינטרנט והבנתי שזו בעיה שניתן לטפל בה.
    אני לא חושבת שהמצב גרוע עד כדי צורך בניתוח אבל מספיק גרוע בכדי להפריע לי בחיי היום-יום.
    לאחר המלצות רבות ברשת קניתי את התכשיר אנהידרול פורטה והתחלתי להשתמש בו.
    אני מורחת כפעם בשבוע והתוצאה מדהימה, אני מזיעה רק כשאני עושה ספורט (שזה טבעי ולא מפריע) ובהתאמה גם ירדו כמות המקלחות שאני נאלצת לעשות ביום.
    שאלתי היא כזו: ביומיים שלאחר מריחת התכשיר אני סובלת מגרד נוראי בבית השחי, אני יודעת שזו תופעה שכיחה, השאלה אם אם צריך להפסיק את הטיפול בגלל הגרד? האם יש דרך למנוע אותו? האם יש תכשירים נוספים זהים בפעולתם שכדאי לי לנסות כדי להמנע מתופעת הלוואי הזו?

תודה,
    אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הזעת יתר-שימוש באנהידרול פורטה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    20/05/2008

אילה, שלום.

כיום הטיפול המומלץ והיעיל בהזעה או / וריח בבתי שחי זה טיפול בבוטולינום טוקסין
    (Botox/Dysport)- הזרקות שטחיות. הטיפול קצר, קל, נטול תופעות לואי ומחזיק לפחות 6-8 חודשים.

אנהידרול הוא תכשיר שמבוסס על מלחי אלומיניום, שידועים כרעילים לתאי עצב, לכן לא מומלץ על שימוש ארוך בתכשירים הנ"ל. הגרד שאת חשה יכול להיות סימן לרגישות שפיתחת. אם זה המצב, מומלץ להפסיק את הטיפול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה על דאודורנט

ר
    22/05/2008

של דר' עור. רק תשימי לב שאת לא קונה את זה שבלי האלומיניום.
    הבעיה שלי היא שהאנהידרול גרם לי לגגרוד נוראי ועכשיו אני חושבת שפיתחתי סבילות לדאודורנט של דר עור (אחרי יותר משנה של שימוש).
    אני מחפשת משהו חדש ולא בקטע של זריקות או ניתוחים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו