מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור פנים מאוד נפולטליה20/05/2008
אני בת 38 , אמא לשניים. תמיד היה לי עור פנים יחסית יבש.
אני מאוד בהירה ,קצת מנומשת, טיפה ג'ינג'ית. כלי דם כנראה קרובים לעור (כי מאדימה בשניה וזה לא עובר שעתיים...)
בשנות ההתבגרות אופיו של העור עמד לטובתי כיוון שלא סבלתי כמעט משום חצ'קון. אך כעת המצב הפוך- מרגישה שהעור שלי כאילו הייתי בת 45...פשוט מדכא. בעיקר שאני מרגישה תמיד 10 שנים צעירה מגילי(:
ב-5 שנים האחרונות יש לי ה-מ-ו-ן קמטוטים כשאני מחייכת, וגרוע מכך, כאילו שרירי הפנים בכלל התחילו לצנוח. אני משווה לתמונות מלפני 5-6 שנים וההבדל גדול.
לא מדובר רק בעור שסביב העיניים/שפתיים, אלא ממש בלחיים שנעשו יותר נפולות וגם העור שמתחת לסנטר.
לא היו לי שינוים רציניים במשקל, להפך, קצת השמנתי בשנתיים האחרונות, כך שזה לא תוצאה של דיאטה חריפה.
ביום-יום אני משתמשת רק בקרם לחות של ניוטרוג'ינה או ROC פעמיים ביום. לא אוהבת מסכות הזנה לצערי.
השאלה האם טפול יותר אינטנסיבי בקרמים/מסיכות הוא שיביא את הגאולה?
או -
שמכיוון שלא מדובר במראה עור "מת", אלא יותר במראה כללי של שרירים נפולים/רופסים (מה שבד"כ קורה רק בגילאי 50+ לדעתי)- הפתרון הוא רק נתוח פלסטי?
מה לגבי מסג'ים מקצועיים? טפולים בחום/קור? או כל מיני טפולים אחרים הנעשים במכונים מתמחים?
מאוד לא רוצה להגיע בגילי לנתוח פלסטי, אבל ממש מתבאסת מדי בוקר מול המראה ..
ברור לי שאת מוגבלת באבחנה דרך האינטרנט, אך אשמח לשמוע דעתך לאופציות השונות. ואם אפשר גם המלצות ספציפיות.
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור פנים מאוד נפול
ד''ר אלכסנדר אלטס20/05/2008טליה, שלום.
רפואה אסתטית קיימת למציאת פתרונות גם לתופעות שאת מתארת. מגוון טיפולים הוא עצום וכולל טיפולים ללא מכשור (כגון מזותרפיה, פילינגים, הזרקות בוטוקס וחומרי מילוי וכ"ד), מכשירים מגוונים (לייזרים שונים, IPL, ELOS, LED וכו') וכן ניתוחים.
בחירת הטיפול האופטימלי נעשית אך ורק בבדיקה אישית, כאשר מובאים בחשבון דברים שונים החל המצב הבריאותי שלך עד היכולת הכלכלית לעמוד בהוצאות (הטיפולים לרוב אינם זולים).
בכל מקרה, לא תוכלי להתקדם ללא ייעוץ של מישהו מרופאים העוסקים בתחום.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - לגבי בוטוקס -
טליה21/05/2008ידוע כפתרון קל וזמין. מהם הסיכונים בהזרקת חומר זה?
כמה מחקר נעשה על זה?
כמה שנים כבר משתשמים בהזרקות אלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - לגבי בוטוקס -
ד''ר אלכסנדר אלטס22/05/2008טליה, בוקר טוב.
הטיפול בבוטולינום טוקסין בבתי שחי נטול סיכונים ותופעות לוואי. מחקרים לא חסרים.
אני אישית מבצע את הטיפולים במשך כ-6 שנים.
אם תרצי להתעדכן לעומק, את יכולה לבקר באתר של החברה הבינלאומית להזעת יתר, אשר מרכזת את כל הנושא. תמצאי שם גם רשימת הרופאים אשר מוכרים ע"י החברה לביצוע טיפולים הנ"ל בארץ ותוכלי לבחור את הקרוב אליך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)