תופעה מוזרה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה מוזרה.
    שני
    21/05/2008

שלום רב לכולם ולילה טוב..
    שמי שני ואני כבת 21..
    בלילה של ליל העצמאות יצאתי והתאפרתי כהרגלי.
    בלילה כשחזרתי מן האירוע,הורדתי את האיפור במגבוני תינוק, היפלוגראני.
    בבוקר למחרת קמתי עם אדמומיות חזקה שהתבטאה כמעט בכל המצח ובעיקר שבין איזור הגבות.
    זה גורם לי לגרד ובעיקר לצריבה עמוקה של העור.
    שמתי אלוורה ושרף לי יותר.{מה שלא אמור לקרות}הורדתי ישירות.
    הלכתי לקוסמטיקאית שלי והיא טענה שזוהי זוג של רגישות לחומר מסוים ששמתי ונתנה לי משחות, אך זה שרף לי יותר.גם את זה הורדתי ישירות.
    לבנתיים עברו כמעט שבועיים והדבר לא חולף והצריבות מעיקה עלי.{מלבד האסתטיות שכרוכה בדבר.}
    נהיה לי מעין כתם אדמדם סביב כמעט כל חלקו העליו של הגבה הימנית וחלקו העליון של האף.
    הלכתי לרופאה {משפחה, לא עור} שטענה שזהו לא מקרה דחוף ורשמה לי משחה בשם lanacort.
    שתי שאלות לי אליכם דוקטורים יקרים..
    1. מה זה יכול להיות?
    2. אם יצרתי לעצמי כוויה, זו כוויה מסוכנת?לי זה נראה שמרוב כל החומרים זה יצר מעין כוויה.
    השאלה שלי היא שמנסיוני אני יודעת שכוויה אמורה ליצור מעין ששכבה דקה כמו של פצע ולהתקלף אחרי כמה ימים, במקרה הזה זה אפילו לא קרה, פשוט נשאר אדום בעינו.אז האם זו יכולה להיות כוויה באמת?
    3. אני כ"כ מפחדת לשים את המשחה שהרופאה נתנה לי מפחד שזה גם זה רק יזיק לי..מה אתם מייעציים לי לעשות?
    יש לי תור לרופאת עור לשבוע הבא.למרות שרופאת המשפחה טענה כי זהו איננו מקרה דחוף.

בתודה על תשובתכם. לילה טוב,
    שני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעה מוזרה.

הוספת תגובה

• תופעה מוזרה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    22/05/2008

שני, שלום

כמובן לא ניתן להגיע לאבחנה מדוייקת על סמך סיפורך בלבד ורופא עור שתגיעי אליו יקבע את האבחנה, אבל בכל מקרה לא מדובר בתופעה מסוכנת. גם הלנקורט שקיבלת לא אמור לגרום לבעיה.

יום טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו