טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ברצוני לעדכן שהרופאים שבחרתי בהם הם אמינים ביותר. האחד מומחה ידוע, בעל שם ונחשב ביותר לניתוחים פלסטיים. והשנייה - רופאת עור עם ניסיון של שנים שהיא גם זהירה מאוד ומיומנת. (ובכל זאת נותרו סימנים על פניי.) אין כל ספק ששניהם משתמשים בתכשירים מאושרים על ידי משרד הבריאות. עלי לציין - שלפני ההזרקות הרופאים מחתימים על טופס ובו שורה של נזקים העלולים להיגרם ומכך אני מבינה שאני לא היחידה שעורה נפגע. קיוויתי לקבל עצה מועילה כיצד אפשר למנוע הישנות הנזקים (אולי מחטים עדינות יותר, אולי טכניקה מיוחדת) ואיך ניתן לתקן או לשפר את העור שנפגע.
סליחה על פנייתי הנוספת ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מכיוון שלא ברור לי מה הנזק שנגרם.. וגם לא סיבה אין לי תשובה ...... במידה ותבצעי טיפולים נוספים .. ממליץ שתבררי מול הגןרם המטפל .. את הסיכונים הצפויים מהטיפול הנוסף..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד