מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול ברואקוטן, מינון ותקופת טיפולמלי15/08/2018
שלום לדוקטור!
אני בת 34, סובלת מאקנה בפנים מגיל 10. ניסיתי את כל הטיפולים האפשריים, כולל רואקוטן שנטלתי פעמיים, בגיל 30. נטלתי פעמיים במשך חצי שנה, 20 מ"ג. אבל כל פעם אקנה חזר. ( כרגע אקנה לא חמור, אבל מפריע מאוד)
לפני חודש הגעתי לרופא שאמר שעלי לקחת טיפול ברואקוטן במינון נמוך 20 מ"ג למשך תקופה מאוד ממושכת. התחלתי את הטיפול, למרות שעכשיו קיץ.
היום הגעתי לרופא אחר לקבל חוות דעת שניה, והוא המליץ לי לקחת מינון גבוה של 50 מ" ג למשך תקופה של 5-6 חודשים, אבל להתחיל את הטיפול רק בנובמבר. באופן כללי לא המליץ להתחיל בקיץ לעומת רופא הקודם.
אני עוסקת בפעילות גופנית ( לא אינטנסיבית) ביום יום, שוקלת 50 ק"ג..
אשמח לקבל חוות דעת נוספת בנושא. האם להמשיך עכשיו את הטיפול של 20 מ"ג למדך תקופה ממושכת או להפסיק עכשיו ובנובמבר לקחת מינון גבוה?
תודה מראש על התשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן..
פרופ` חיים ראובני16/08/201820 מג לזמן ממושך .. זו אסטרטגית הטיפול המועדפת עלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)