מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה...טולי31/05/2008
בשנתיים האחרונות (אני בת 20), אני סובלת מפצעונים על הפנים, והייתי רוצה מאד להפטר מהם לצמיתות ולהפסיק להשתמש במייקאפ על מנת להסתיר אותם. כמו כן הופיעו לי פצעונים קטנים כאלה ומעצבנים על חלק מהגב, יותר מרגישים אותם כשנוגעים מאשר רואים, וגם זה סיוט שאני לא רואה איך נפטרים ממנו...
רופא עור ייעץ לי לקחת ראוקטן, אבל אין סיכוי, כי אני עם עדשות מגע רוב היום, וזה לא בא ביחד, וגם הבנתי שיש החמרה במצב הפנים , כחלק מהטיפול, ואני עובדת במקום שלא מאפשר הופעה עם "ביטויי" טיפול חמורים על הפנים...
אני שוקלת לפנות לטיפול אמל קוסמטיקאית, בשיטה שנקראת אליוס (הבנתי שזה קרני אור ורדיו משולבים שמשפיעים על העור וגורמים להעלמת הפצעים)- האם מנסיונכם הייתם ממליצים על טיפול זה, והאם הוא אכן עשוי לעזור? כמו כן אולי עדיף להתחיל ליטול גלולות למניעת הריון כדי להעלים את הפצעים, ובכך לגמור עם העניין?
עצתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר צחי שלקוביץ01/06/2008טולי שלום
קחי בחשבון כי כל טיפול שציינת , למעט רואקוטן, יהיה יעיל כל זמן שתבצעי אותו אך בהמשך התופעה תחזור. כל המגבלות שציינת לגבי רואקוטן ניתנות לפתרון ואני ממליץ על ייעוץ אצל הרופא המטפל שלך.
בברכה
ד"ר שלקוביץ
www.derma.md* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)