שאלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה...
    טולי
    31/05/2008

בשנתיים האחרונות (אני בת 20), אני סובלת מפצעונים על הפנים, והייתי רוצה מאד להפטר מהם לצמיתות ולהפסיק להשתמש במייקאפ על מנת להסתיר אותם. כמו כן הופיעו לי פצעונים קטנים כאלה ומעצבנים על חלק מהגב, יותר מרגישים אותם כשנוגעים מאשר רואים, וגם זה סיוט שאני לא רואה איך נפטרים ממנו...

רופא עור ייעץ לי לקחת ראוקטן, אבל אין סיכוי, כי אני עם עדשות מגע רוב היום, וזה לא בא ביחד, וגם הבנתי שיש החמרה במצב הפנים , כחלק מהטיפול, ואני עובדת במקום שלא מאפשר הופעה עם "ביטויי" טיפול חמורים על הפנים...

אני שוקלת לפנות לטיפול אמל קוסמטיקאית, בשיטה שנקראת אליוס (הבנתי שזה קרני אור ורדיו משולבים שמשפיעים על העור וגורמים להעלמת הפצעים)- האם מנסיונכם הייתם ממליצים על טיפול זה, והאם הוא אכן עשוי לעזור? כמו כן אולי עדיף להתחיל ליטול גלולות למניעת הריון כדי להעלים את הפצעים, ובכך לגמור עם העניין?
    עצתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה...

הוספת תגובה

• שאלה

ד''ר צחי שלקוביץ
    01/06/2008

טולי שלום
    קחי בחשבון כי כל טיפול שציינת , למעט רואקוטן, יהיה יעיל כל זמן שתבצעי אותו אך בהמשך התופעה תחזור. כל המגבלות שציינת לגבי רואקוטן ניתנות לפתרון ואני ממליץ על ייעוץ אצל הרופא המטפל שלך.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ
    www.derma.md

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו