טיפול לקמטים רוחביים במצח

מנהל הפורום

פרופ' חיים ראובני
053-4877794
לקביעת תור אצל פרופ' חיים ראובני
053-4877794 ללא פרסום בפורום
 
  • טיפול לקמטים רוחביים במצח
    מאיה
    04/12/2018

    שלום רב.
    אני בת 35 ובשנה האחרונה החלו לבלוט 2 קמטים רוחביים על המצח. ממה שאני יודעת, הטיפול המקובל באזור זה הינו בוטוקס.
    הגעתי לרופאה מומחית בתחום לייעוץ, והיא ייעצה בוטוקס וחומצה היאלורונית למילוי. היא טענה שללא החומצה ייתכן והעפעפיים או הגבות מעט יפלו. אני חוששת להזריק גם חומצה, חשבתי שהטיפול יסתכם בבוטוקס בלבד.
    האם כדאי להגיע לייעוץ עם רופא אחר? האם הבוטוקס אכן יכול לגרום לצניחת הגבות / העפעפיים, בטווח המיידי או לטווח הארוך בהזרקות לאורך שנים, עקב הרפיית השרירים?
    אודה לעצתכם.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' חיים ראובני - 053-4877794

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • יעוץ אסטתי ..

    פרופ' חיים ראובני
    06/12/2018

    קבלת יעוץ טוב

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


