מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נגעים ובליטות בצבע העורתום04/12/2018
שלום,
שמי תום, בן 31, בריא בדרך כלל. בחודשיים האחרונים אני סובל מתופעה של נגעים על עור הפנים. זה התחיל בנגע או שניים וכרגע יש שמונה, חלקם בליטות בצבע העור ואחרים האדימו. אף נגע שהופיע עד כה לא נעלם. התייעצתי עם רופא עור שהעניק לי משחת Ret-Avit (0.05%) למריחה בכל ערב. הוא אמר שהמשחה צפויה לכווץ את הפצעים אבל לא להעלים אותם, כך שלמעשה הם יישארו לתמיד. לאחר ששללנו את האפשרות שהנגעים מקורם בתוספים או תרופות שאני נוטל (משתמש רק בציפרלקס), הוא לא נותר עם אף חשד לגבי הגורם לתופעה הנמשכת והפצעים ההולכים ומתרבים.
שאלותיי הן:
1. כיצד עליי לברר (באופן מהיר) את הבעיה שגורמת להופעת הנגעים?
2. האם קיימת בשוק משחה, או כל טיפול אסתטי אחר שבחור ממעמד הביניים מינוס יכול להרשות לעצמו לממן, שמסוגלת להעלים את הנגעים ולא רק לכווצם?
העניין הזה משפיע עמוקות על מצבי הנפשי ואשמח לתשובות בהירות במידת האפשר. אוסיף שקבעתי תור לרופא עור אחר וכן לרופא המשפחה שלי, ממנו אבקש גם לערוך בדיקות כלליות.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
פרופ` חיים ראובני06/12/2018פנה לרופא העור להמשך טיפול ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)