מידע רפואי
פורומים
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- אלרגיה, טיפול באלרגיות
- חרדה מהריון, פחד מלידה, טוקופוביה
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- פדיקור
- ארגונומיה, סביבת עבודה
- ביטוח לאומי
- פוד קואצ'ינג, אימון להרזיה
- ליקויי למידה, טיפול בקשיים רגשיים
- ניתוחי קיצור קיבה-השמנת יתר
- עיסוי, כאבי גב
- פרחי באך
- פסיכותרפיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.ד"ר גיא רוזן
מומחה בכיר בהפרעות קצב לב. אחראי על שירות פרפור פרוזדורים במרכז הרפואי פוריה. מנהל מערכות בריאות של אוניברסיטת בן גוריון בנגב התמחות ברפואה פנימית ובקרדיולוגיה במרכז הרפואי שיבא בתל השומר. שותף לתכנון ולהקמה של מסלול הבירור המהיר למטופלי סינקופה (אירועי עילפון), שותף בפיתוח טכנולוגיות חדשות בתחום הצריבה להפרעות קצב לב. פרסם מאמרים רבים בתחום פעולת צריבה להפרעות קצב לב תחומי התמחות: פעולות אבלציה להפרעות קצב לב השתלות מכשירים לזיהוי ולטיפול בהפרעות קצב לב טיפול בפרפור פרוזדורים – בעיית קצב הלב השכיחה אצל מבוגרים טיפול בסינקופה – אירועי עלפון פתאומיים ממקור לא ברור
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום רפואה אסתטית, רפואת עור אסתטית >נשרו לי הגבות ויש לי פסוריאזיס בגב
מנהל הפורום

פרופ' חיים ראובני
053-4877794
053-4877794
הוספת הודעה לפורום
לקביעת תור אצל פרופ' חיים ראובני
053-4877794 ללא פרסום בפורום
053-4877794 ללא פרסום בפורום
- נשרו לי הגבות ויש לי פסוריאזיס בגבשואלת11/02/2019
הקוסמטיקאית שרוצה לעשות לי גבות בשיטת המיקרובליידינג טוענת שאני צריכה אישור מרופא עור בגלל הפסוריאזיס ,אכן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ..
פרופ' חיים ראובני14/02/2019לעיתים לחולי פסוריאזיס .. תתכן , מטראומה לעור, הופעה של נגעים חדשים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?
האם אתם טובים במיטה?
מאמרים אחרונים
ד"ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אסתטיים
| 11/02/2019
ד"ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אסתטיים
| 08/01/2019
היועצים שלנו
פלסטיקאי, מנתח פלסטי, מומחה בתחומים הבאים: ניתוחי חזה, הכוללים הגדלת חזה, הקטנת חזה, הרמת חזה, ניתוחי אף, ניתוח הרמת עפעפיים, מתיחת פנים וצוואר, ניתוח אוזניים, בוטוקס, הצרת היקפים, שאיבת שומנים, המסת ... קרא עוד
מנתח פלסטי בכיר במרכז הרפואי האוניברסיטאי סורוקה. מנתח ניתוחים פלסטיים משחזרים ואסתטיים. השתלם שנתיים באוניברסיטת הרווארד היוקרתית בבוסטון. בעל תואר מומחה מטעם משרד הבריאות בישראל וחבר האיגוד הישראלי ... קרא עוד