רטאוויט 0.025 מתלבטת אם להתחיל למרות שבעתיד אצטרך להפסיק

מנהל הפורום

פרופ` חיים ראובני
פרופ' חיים ראובני
053-4877794
לקביעת תור אצל פרופ' חיים ראובני
053-4877794 ללא פרסום בפורום
 
  • רטאוויט 0.025 מתלבטת אם להתחיל למרות שבעתיד אצטרך להפסיק
    בר
    15/03/2019

    שלום רב, התחלתי למרוח את המשחה רטאויט 0.025, לפניה מרחתי כמה שנים עם הפסקות, כעת אני במצב שנוח לי למרוח את זה כל ערב במקום קרם לחות וללכת לישון עם זה. לא נחשפת לשמש, אני מעוניינת בעתיד להיכנס להריון וחוששת שאם אפסיק עם המשחה למשך שנה בערך בתקופת הריון, אז המצב של העור יחמיר יותר מבתחילת הטיפול מבחינת קמטים, האם כדאי להפסיק עם המשחה כבר עכשיו או רק בתחילת תכנון ההריון? האם אם אמשיך לכמה חודשים עם המשחה ואז אפסיק מצב עור הפנים יחמיר ממה שהיה לפני? כי קראתי מאמר שכתבת להמשיך עם המשחה בלי הפסקות ואני קצת חוששת להשתמש בה ואז להפסיק ואז העור שהתרגל לא יקבל את המשחה שהיה רגיל לה ויחווה תופעות גמילה? לתשובתך אודה.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' חיים ראובני - 053-4877794

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • רטוויט

    פרופ' חיים ראובני
    17/03/2019

    טיפול בהיריון לא מומלץ..
    אין מניעה להפסיק ולחזור שוב לטיפול

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


