מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תודה על תשובתך ושאלה נוספת בקשר לסקביאסדלית11/08/2019
ראשית תודה על תשובתך בנוגע לסקביאס של אמי. בביקור אצל רופא עור נאמר לנו למרוח את אמי 3 פעמים במשפחה כולל הפנים כלומר שבועוכעבור שבוע ושוב. רופא העור אמר שגם עלי להתמרח על אף טרם באו להנגעים והגרד לידי ביטוי אצלי והוא אמר שגם עלי להתמרח בשלושה סבבים כי במוקדם או במאורח הנגעים והגרד יופיעו. אני תוהה אם זו לא גישה קיצונית מדי וזתא לאור המלצת רופא המשפחה שראה אותנו והמליץ לי להמנע מהמשחה אלא אם אראה נגעים. ושאלה נוספת: רופא האור המליץ על הרתחת כל הבגדים והמצעים. ואני ומה שלא לכבס בשלושים מעלות, לסגור בניילון לשבוע ושוב לכבס. אני תוהה כי יש לי בגדים שגם 30 מעלות לא טוב להם. והרי הסקביאס לא מחזיק מעמד ללא מגע עם אדם כעבור שלושה ארבע ימים אז מדוע אי אפשר להניח את כל הבגדים בצד ולא לגעת בהם וכעבור 4 ימים לחזור להשתמש בהם. ושלאה אחרונה - כל הכורסאות והכסאות בביתנו ובבית אמי מבד בלתי נשלף. אמי מוכרחה לשבת בביתה ואין לנו אפשרות להוציאה מביתה אפילו ללילה אחד. מה את מציע לעשות? אודה על תשובותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול סקבייס..
פרופ` חיים ראובני12/08/2019פשוט : לעשות מה שהומלץ ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול סקבייס..
פרופ` חיים ראובני12/08/2019פשוט : לעשות מה שהומלץ ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)