שאלה לדוקטור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לדוקטור
    עדן
    13/06/2008

ROYAL CARE היא לא רפואית אתה אומר אבל אפשר להשתמש בה אם קוסמטיקאית המליצה לי היא לא מזיקה ? זה להבהרת כתמים ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לדוקטור

הוספת תגובה

• לעדן - קרם נגד כתמים

שלומית
    23/06/2008

אני התחלתי להשתמש בקרם של רויאל קר נגד כתמים, ואחרי כמה ימים הפסקתי כי ראיתי בהסברים שצריך להתמיד והבנתי שזה לא יתאים לי. ימים ספורים אחרי שהפסקתי הופיעו באזורים שבהם מרחתי את הקרם הרבה כתמים חדשים. ייתכן שזה נגרם כי לא נזהרתי מהשמש, לא מרחתי קרם הגנה וכו', אחרי הפסקת השימוש בקרם. עברו כמה חודשים מאז והכתמים נשארו. מסקנות:
    1. אם כבר התחלת להשתמש, כנראה את צריכה להיזהר מאוד מהשמש במקרה שאת מפסיקה. 2. אם עדיין לא התחלת - תשקלי בזהירות אם זה מתאים לך - אם יש לך יכולת להתמיד והאם את יכולה להימנע מהשמש אחרי ההפסקה. בהצלחה - שלומית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לדוקטור

ד''ר אלכסנדר אלטס
    25/06/2008

לשיקולך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו