ספורט ופצעים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספורט ופצעים
    אני
    15/06/2008

שלום רב,

אני בן 25, בעבר היו לי פצעים ולקחתי רואקוטן מה שהעביר אותם לגמרי (לפני מספר שנים כבר).
    הבעיה היום היא שברגע שאני מתחיל עם פעילות גופנית כלשהי (רק פעמיים בשבוע)
    לאט לאט הפנים שלי מתכסים ביותר ויותר פצעים ככל שאני ממשיך. אם אני מפסיק הפצעים עוברים לחלוטין לאחר כשבועיים. זה כבר קורה לאורך מספר שנים, מספר רב של פעמים כך שהקשר בין הספורט לפצעים מובהק ואני יודע בודאות שהפצעים לא נגרמים ממשהו אחר.
    כמובן שהפתרון המידי שנתנו לי היה לנקות היטב את הפנים שכן הפצעים נגרמים מהזיעה אבל זה לא עוזר. אני שוטף את הפנים פעמיים ביום עם סבון פנים, לפני הספורט אני מנקה את הפנים עם מגבון לפנים וגם לאחר הספורט בשני מגבונים.כלום לא עזר.
    בעבר גם ניסיתי לפנות לרופאת עור שרשמה לי משחות במרשם שלא עזרו לחלוטין.
    יכול להיות שזה הורמונלי ? האם כדאי פשוט להוריד את הספורט לפעם בשבוע ?
    קראתי שלא הוכח שום קשר בין פצעים לספורט, כך שאני מבין שאין טיפול תרופתי לבעיה ?

אני מאוד אודה לכם אם תעזרו לי או תתנו לי כיון מעבר ללנקות היטב את הפנים (מה שלחלוטין לא עוזר)

תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורט ופצעים

הוספת תגובה

• פצעים והזעה

ד''ר מיכאל שוחט
    17/06/2008

לפני פעילות ספורטיבית ניתן למרוח תרחיץ קלמין על אזור הפנים להפחתת ההזעה ובנוסף ניתן להשתמש בסרט סופג על השיער והמצח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו