שאלה לרופא עור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופא עור
    מתן1987
    16/06/2008

שלום,
    יש לי עור רגיש יחסית, עם אקנה ברמה בנונית שאני מטפל במשכה שנתן לי רופא עור (משכה שנקראת LOCACID), שהאמת עושה פלאים ועכשיו אני יכול לומר שעם המשכה רוב הפצעים נעלמו, וגם אלה שמופיעים נעלמים להם מהר בזכותה.
    אך יש לי מספר שאלות בקשר לגילוח..

- לאחר גילוח, כששמים אפטרשייב או קרם על העור, ובכלל לאחר פעלות הגילוח - כיצד ניתן למנוע את אפקט העור השורף והאדמומי... האם אני עושה משהו לא נכון? או שזה פשוט ריאקציה טבעית של העור?

- מה הדרך הטובה ביותר להתגלח כך שלא יצאו שיערות תת עוריות שיובליו לפצעים?

- בנוסף, לא פעם שמעתי שכשאר עושים פילינג לעור בו יש פצעים, זה לא טוב כיוון ואני מפזר את הפצע או משהו כזה על שאר העור? האם זה נכון? או העם זה טוב לעשות פילינג לפנים מידי פעם? באיזה תדירות וכו...

אשמח לתשובה מאדם מקצועי בנושא. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופא עור

הוספת תגובה

• שאלה לרופא עור

ד''ר אלכסנדר אלטס
    17/06/2008

מתן, בוקר טוב.

בנטייה לתפרחת לאחר גילוח (שיערה הפוכה וכ"ד) מומלץ להתגלח פעמיים-שלוש בשבוע במכונה חשמלית.

לוקציד מגביר את רגישות העור- תביא את זה בחשבון.

פילינג יכול לשמש טיפול מוצלח באקנה, אך החלטה על כך ניתנת אך ורק בבדיקה אישית.

יום נעים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו