קרם לחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם לחות
    דנה
    18/06/2008

שלום..
    קניתי קרם לחות של ד"ר עור..רשום עליו לעור בעייתי..מחדש תאים מתים וכו'..העור שלי אינו בעייתי רק שמידיי פעם יוצאים לי פצעים..יש לי עור מעורב..קצת שומני..אמרו לי שהקרם לא מתאים לי כיוון שהוא מכיל חומרים ומרכיבים שיכולים להזיק..קניתי אותו כי חשבתי שההיפך נכון ושהוא יכול למנוע את יציאת הפצעים הבודדים שיוצאים מידיי יום..(לקחתי ראקוטן לפני כשנה וחצי)..האם אתה ממליץ לי להשתמש בו?
    בתודה מראש
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרם לחות

הוספת תגובה

• קרם לחות

ד''ר אלכסנדר אלטס
    25/06/2008

דנה, שלום.

לא ניתן לתת המלצה מסוג זה באופן וירטואלי. מומלץ לפנות לבדיקת קוסמטיקאית מנוסה או רופא עור שעוסק באסתטיקה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוסמטיקה רפואית

דימה בסקין
    27/06/2008

שלום רב! ברצוני להציע לך טיפול קוסמטי רפואי של סדרת מוצרים "גלן קוסמטיקס" אלו מוצרים שעוזרים מאוד לאנשים עם בעיות עור כמו שלך. לכל סוגיי העור יבש שמן ומעורבב. פרי עבודתה של "אנה לוטן" (שם עולמי בתחום הקוסמטיקה הרפואית) לפרטים נוספים אשמח לעזור 0544853595 גנדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תאמיני לקרמים -הם לא עושים כלום!

מני
    27/06/2008

אל תאמיני בקרמים ,המחקרים העולמיים אומרים ש 90% מהחומרים של קרם לחות ממש לא פעילים ולא נספגים ! קרם של 10 ש"ח שווה לקרם של 700 ש"ח ,אל תאמיני לקרמים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו