חשיפה לשמש ושימוש במשכה לעור - שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיפה לשמש ושימוש במשכה לעור - שאלה
    מתן1987
    18/06/2008

שלום,
    הייתי אצל רופא עור לפני כשלושה חודשים והוא אמר לי שיש לי אקנה ברמה בינונית ונתן לי להשתמש מידי ערב במשכה שנקראת LOCACID, שבהחלט עוזרת והתוצאות שלה מאוד טובות. הרופא אמר לי להימנע מחשיפה לשמש, דבר שהוא די מגביל. לפני מס' ימים ההיתי בים, ולאחר החשיפה לשמש והשימוש במישכה - העור שלי ממש התייבש והחל להתקלף- קילוף שהוא לא כתוצאה משיזוף אלא כתוצאה מכויה בעור או משהו דומה שלא בדיוק ברור לי, וגם יצאו לי פצעים מעבר לרמה הרגילה - אני משער שזה בגלל השימוש במישכה בזמן חשיפה לשמש. השאלה שלי, היא האם ניתן בכל זאת ללכת לים ולהנות מהנאות כמו ים ובריכה ובכל זאת להמשיך להשתמש במישכה מבלי לפגוע בעור ובאפקטיביות של המישכה? האם קרם הגנה עוזר? ואם כן איזה?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשיפה לשמש

ד''ר אלכסנדר אלטס
    25/06/2008

מתן, שלום

לוקציד, כמו גם תכשירים אחרים המכילים ויטמין A מגבירים את רגישות לשמש, לכן צדק הרופא שלך כאשר המליץ להמנע מחשיפה לשמש. פרט לכך זו המלצה גורפת גם ללא שימוש במשחות. הנזק שאתה צובר עולה בהרבה על הנאה.

המשך יום נעים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו