יבלות ויראליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יבלות ויראליות
    כרמית
    24/06/2008

שלום רב,

מזה כמה שנים יש לי יבלות ויראליות בפנים מעל השפתיים(בערך 8 יבלות) וניסיתי אינספור משחות כולל אלדרה ,לוקסיד ועוד משחות שמכילות ויטמין E אך דבר לא עזר.
    המשחות רק מקטינות את היבלות אך הם אף פעם לא נעלמות, לאחרונה שמתי לב שיש לי נקודה לבנה על השפתיים ונאמר לי שזאת גם יבלת ויראלית ושהטיפול היחידי שנשאר זה מחט חשמלית,
    האם זה מסוכן לעשות מחט חשמלית בפנים ובשפתיים? האם זה יכול לגרום לפיגמנטציה בעור? האם אחרי המחט חשמלית הם לא יופיעו יותר?
    מצטערת שיש לי המון שאלות אני פשוט ממש מיואשת ואני מפחדת להדביק את הילדים, מה עושים??

לתשובתך אודה,
    כרמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יבלות ויראליות

הוספת תגובה

• יבלות ויראליות

ד''ר אלכסנדר אלטס
    25/06/2008

כרמית, בוקר טוב.

מחט חשמלית וחנקן נוזלי- הם שני הכלים הנפוצים לטיפול ביבלות וירליות. כתמים עלולים להווצר, במיוחד בבעלי עור כהה, אך הם חולפים עם הזמן. יבלות חדשות יכולות להופיע גם לאחר הטיפול בתווך של כ- 6 חודשים מהעלמות של היבלת האחרונה.

המשך יום נעים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו