הזעת יתר- דחוףףףףףף !!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר- דחוףףףףףף !!!!!
    תמי
    29/06/2008

שלום רב. אני בת 15 וחצי וסובלת נורא מהזעת יתר. זה פשוט הורס לי את החיים!! אני לא יכולה ללבוש בגדים בצבעים חוץ משחור ולבן כי אז רואים את הזיעה, אני צריכה ללבוש גופיות מתחת לבגדים כדי להפחית את המראה של הזיעה על הבגדים (ועוד בחום הזה!) ואני מזיעה כמעט בכל מקום אפשרי: בבית השחי, בחזה, בצוואר, בגב ובפנים. אני כבר מתוסכלת מזה ואני לא יודעת מה לעשות .. שמעתי שהזרקות בוטוקס פותרות את הבעיה הזאת, אבל גם שמעתי שזה לא רצוי לילדים. האם זה נכון? בבקשה תעזרו לי !!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת יתר- דחוףףףףףף !!!!!

הוספת תגובה

• הזעת יתר

ד''ר אלכסנדר אלטס
    07/07/2008

יובל, בוקר טוב.

ההזעה המפושטת כזאת שאת מתארת מחייבת בירור סיבות האפשריות (הורמונליות/נירולוגיות וכ"ד), לכן קודם כל פני לרופא משפחה לקבל הפניות רלונטיות.
    במידה ובירור לא יגלה דבר- ניתן לשקול טיפולים שונים, תלוי במקום ההזעה. בוטוק מוזרק על פי הצורך ובגדול גיל אינו מהווה הגבלה.

יום נעים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה , יש לי שאלה נוספת

תמי
    09/07/2008

קודם כל תודה. השאלה שלי היא ממה זה נובע? כשאמרת שצריך לבדוק מה הסיבות , אז מה אתה חושב? ואילו בדיקות צריך לעשות כדי לבדוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליובל

ד''ר אלכסנדר אלטס
    14/07/2008

יובל, שלום.

הבירור בסמכותו של רופא משפחה שלך.

יום טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוטוקס -כואב בטיפולי ידיים ורגליים

חגית
    10/07/2008

לילדה בת ה15.5 את מזכירה לי את אחותי שסבלה נורא בתקופת הנעורים -עשתה ניתוח והצליח לה הסיכוי להצלחה עם ניתוחים בדרך כלל נמוך ,אז אני מציעה לך ללהתעניין בהזרקות בוטוקס אבל תדעי שהטיפול כרוך בכאב משום ששם קיים חוש המישוש ויש רגישות גבוהה לכאב אם את שנאת את זה כל כך ומוכנה לעמוד בכאב אז לכי על זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה כואב גם במקומות אחרים?

תמי
    13/07/2008

כי דווקא ברגליים ובידיים אין לי בעיית הזעה .. אצלי מדובר בכל מקום אחר .. =\

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו