מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בגלולב בלרה נגד אקנהליאת06/07/2008
שלום. האם הגלולה בלרה ידועה כעוזרת נגד אקנה?? אם לא באיזו גלולה מומלץ להשתמש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בגלולב בלרה נגד אקנה
ד''ר אלכסנדר אלטס07/07/2008ליאת, שלום.
לכל גלולה יכולה להיות השפעה על אקנה, אך הטיפוליות נחשבות גלולות עם ריכוז גבוה יחסית של אסטרוגנים כגון דיינה, יסמין.
יחד עם זאת הגלולות אינן טיפול הבחירה באקנה, לכן מומלץ להתייעץ עם רופא עור אישית לפני ההחלטה על שיטת הטיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר-
ליאת11/07/2008הייתי אצל רופא עור שאמר לי לקחת גלולות למרות שאני גם לא חושבת שזה הפיתרון המושלם כי הבנתי שהגלולות מעלימות את הפצעים אך ברגע שמפסיקים לקחת אותן הפצעים חוזריםץ מה לטעמך טיפול נאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ילנה13/08/2008הייתי ממליצה לך על גלולות למניעת הריון Diana כי זה גלולות עם טיפול קוסמטי, אני התייעצתי עם הגניקולוג שלי והוא המליץ עליהן. המינון של ההורמונים שם הוא גבוה יחסית לגלולות אחרות אבל הן באמת עוזרות כי מספר הפצעונים שעל הפנים ירד בהרבה והיו לי כמו כן המון פצעונים גם בגב וכרגע אחרי שהתחלתי להשתמש בהם הפצעים בגב עברו לגמרי. ההבדל הוא שאת צריכה להבין איזה סוג של אקנה יש לך. יש סוג של גיל ההתבגרות, יש אקנה בגיל מבוגר כבר שלא קשור לגיל ההתבגרות כלל. ישנו אקנה הנובע מחוסר נקיון בפנים או סוג עור. יכול להיות שזה הורמונלי אצלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)