שימוש בגלולב בלרה נגד אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בגלולב בלרה נגד אקנה
    ליאת
    06/07/2008

שלום. האם הגלולה בלרה ידועה כעוזרת נגד אקנה?? אם לא באיזו גלולה מומלץ להשתמש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שימוש בגלולב בלרה נגד אקנה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    07/07/2008

ליאת, שלום.

לכל גלולה יכולה להיות השפעה על אקנה, אך הטיפוליות נחשבות גלולות עם ריכוז גבוה יחסית של אסטרוגנים כגון דיינה, יסמין.
    יחד עם זאת הגלולות אינן טיפול הבחירה באקנה, לכן מומלץ להתייעץ עם רופא עור אישית לפני ההחלטה על שיטת הטיפול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר-

ליאת
    11/07/2008

הייתי אצל רופא עור שאמר לי לקחת גלולות למרות שאני גם לא חושבת שזה הפיתרון המושלם כי הבנתי שהגלולות מעלימות את הפצעים אך ברגע שמפסיקים לקחת אותן הפצעים חוזריםץ מה לטעמך טיפול נאות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ילנה
    13/08/2008

הייתי ממליצה לך על גלולות למניעת הריון Diana כי זה גלולות עם טיפול קוסמטי, אני התייעצתי עם הגניקולוג שלי והוא המליץ עליהן. המינון של ההורמונים שם הוא גבוה יחסית לגלולות אחרות אבל הן באמת עוזרות כי מספר הפצעונים שעל הפנים ירד בהרבה והיו לי כמו כן המון פצעונים גם בגב וכרגע אחרי שהתחלתי להשתמש בהם הפצעים בגב עברו לגמרי. ההבדל הוא שאת צריכה להבין איזה סוג של אקנה יש לך. יש סוג של גיל ההתבגרות, יש אקנה בגיל מבוגר כבר שלא קשור לגיל ההתבגרות כלל. ישנו אקנה הנובע מחוסר נקיון בפנים או סוג עור. יכול להיות שזה הורמונלי אצלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו