מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעה מוזרה ומדאיגהמיכל13/07/2008
רופאים יקרים, קצת רקע: השיער שלי הוא דק, גלי ועדין, אולם יחד עם זאת יבשששששששש שזה מפחיד, חלש ודהוי. מעולם לא השתמשתי בקונדישינר (מרכך) כי לא היה לי צורך, אולם כעת אני חייבת לאחר חפיפה לרכך את השיער שמאד מאד יבש! קניתי את המרכך של ניוואה לשיער מתולתל (בא באריזה קטנה תכלת) ושמתי אותו רק על קצוות השיער בלבד (על השורש אני יודעת שאסור לשים כי אז באמת נגרמת נשירה). רופאים נכבדים, שמתי לב לכך שבעודי במקלחת שוטפת את המרכך אני רואה שהשיער שלי נושר עוד ועוד, ויורדות לי המון שיערות בזמן שטיפת המרכך. לעומת זאת כשאני חופפת לפני השימוש במרכך ושוטפת את השמפו, בקושי יורדות לי שערות במקלחת אבל השיער בסיום החפיפה יבש כמו קש ובלתי ניתן לסירוק על אף שהוא דק!!! התופעה המוזרה הזו של נשירה בזמן שטיפת המרכך מהשיער קרתה לי גם אצל הספר שחפף לי והכל היה בסדר וכשהוא שם מרכך ושטף הוא נבהל והבהיל גם אותי, שפתאום יורדות לי המון שיערות. מה קורה כאן? למה שטיפה של המרכך מורידה לי המון שיערות? נ.ב- התופעה הזו חוזרת על עצמה עם כל מרכך שניסיתי עד כה, והשיער שלי יבששש ומשווע לריכוך. כבר רץ לי סרט אימה בראש שאם אמשיך להשתמש במרכך יום אחד אשאר עם השיער ביד. מפחיד. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה מוזרה
ד''ר אלכסנדר אלטס14/07/2008מיכל, בוקר טוב.
מרככים עלולים להגביר את שבירות השיער, לכן בנטייה לשיער שביר לא מומלץ שימוש בהם.
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך פותרים בעיה של שיער יבש
מיכל14/07/2008כמו קש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך פותרים בעיה של שיער יבש
ד''ר אלכסנדר אלטס15/07/2008מתייעצים עם ספר/ספרית מנוסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם לחות עם סיליקון... לי זה עוזר
מישהי20/07/2008ואני לא משתמשת בקונדישינר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)