תופעה מוזרה ומדאיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה מוזרה ומדאיגה
    מיכל
    13/07/2008

רופאים יקרים, קצת רקע: השיער שלי הוא דק, גלי ועדין, אולם יחד עם זאת יבשששששששש שזה מפחיד, חלש ודהוי. מעולם לא השתמשתי בקונדישינר (מרכך) כי לא היה לי צורך, אולם כעת אני חייבת לאחר חפיפה לרכך את השיער שמאד מאד יבש! קניתי את המרכך של ניוואה לשיער מתולתל (בא באריזה קטנה תכלת) ושמתי אותו רק על קצוות השיער בלבד (על השורש אני יודעת שאסור לשים כי אז באמת נגרמת נשירה). רופאים נכבדים, שמתי לב לכך שבעודי במקלחת שוטפת את המרכך אני רואה שהשיער שלי נושר עוד ועוד, ויורדות לי המון שיערות בזמן שטיפת המרכך. לעומת זאת כשאני חופפת לפני השימוש במרכך ושוטפת את השמפו, בקושי יורדות לי שערות במקלחת אבל השיער בסיום החפיפה יבש כמו קש ובלתי ניתן לסירוק על אף שהוא דק!!! התופעה המוזרה הזו של נשירה בזמן שטיפת המרכך מהשיער קרתה לי גם אצל הספר שחפף לי והכל היה בסדר וכשהוא שם מרכך ושטף הוא נבהל והבהיל גם אותי, שפתאום יורדות לי המון שיערות. מה קורה כאן? למה שטיפה של המרכך מורידה לי המון שיערות? נ.ב- התופעה הזו חוזרת על עצמה עם כל מרכך שניסיתי עד כה, והשיער שלי יבששש ומשווע לריכוך. כבר רץ לי סרט אימה בראש שאם אמשיך להשתמש במרכך יום אחד אשאר עם השיער ביד. מפחיד. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעה מוזרה ומדאיגה

הוספת תגובה

• תופעה מוזרה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    14/07/2008

מיכל, בוקר טוב.

מרככים עלולים להגביר את שבירות השיער, לכן בנטייה לשיער שביר לא מומלץ שימוש בהם.

יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז איך פותרים בעיה של שיער יבש

מיכל
    14/07/2008

כמו קש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז איך פותרים בעיה של שיער יבש

ד''ר אלכסנדר אלטס
    15/07/2008

מתייעצים עם ספר/ספרית מנוסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם לחות עם סיליקון... לי זה עוזר

מישהי
    20/07/2008

ואני לא משתמשת בקונדישינר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו