מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה בפנים...נעם17/06/2007
שלום.
אני חייל, בן 21.
בשבוע האחרון חלה אצלי התפרצות די דלקתית של אקנה. זה מלווה בפצעים די גדולים ואדמומיות בלחי שמאל בעיקר אבל גם קצתב ימין.
אני לא יודע למה רובצת עליי הקללה, טופלתי פעמיים בעבר ברואקוטן והפעם האחרונה הסתיימה לפני פחות משנה וזה כבר חוזר. אני לא יודע אם אוכל לחזור על הטיפול הזה ואם כדאי שוב פעם
לפגוע בכבד ולהיחשף אל כל תוצאות הלוואי המעצבנות כאשר הטיפול לא עוזר לטווח הארוך.
האם יש תחליף או משהו שאפשר לעשות? האם ניתן לעשות זאת באופן פרטי מחוץ למנגנון הביורוקרטיה הנוראי והמעצבן של הצבא שבו אאלץ להמתין חודשיים על מנת לראות רופא מומחה לעור?
אודה מאד לתשובה יעילה ומכווינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה בפנים...
ד''ר אלכסנדר אלטס18/06/2007נועם שלום.
השנות של אקנה לאחר טיפול ברואקוטן מופיעה בכ- 20% של המטופלים. במקרים של ההשנות ממלוצים על טיפול חוזר ברואקוטן. עניין של פגיעה בכבד הינו בגדר של מיטוסים ואינו נכון.
עוד נקודה... בצה"ל עד כמה שידוע לי משתמשים לא ברואקוטן מקורי, אלא בקיורטן. לכן הייתי ממליץ לאחר שחרורך לחזור לטיפול, אך בתכשיר המקורי.
כמו כן קיימות שיטות של טיפול תומך במינונים קטנים לתקופות ארוכות.
בנוגע לאפשרות של טיפול פרטי- כל אחד זכאי.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)