dermaroller

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• dermaroller
    יונהגו
    16/07/2008

אני ממשיכה לגבי השאלה השנייה. הוצע לי ע"י הקוסמטיקאית שלי טיפול ב-dermaroller כדי לרענן את הפנים ואולי לדחות בכמה שנים ניתוח פלסטי, מה דעתך ? לגבי השאלה הראשונה שלי הכתמים מופיעים אצלי כמו נימי דם קטנים והקוסמטיקאית רוצה לעבור לי עם המכשיר גם על הצוואר? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    dermaroller

הוספת תגובה

• dermaroller

ד''ר צחי שלקוביץ
    22/07/2008

יונהגו שלום
    בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, ייתכן ואת מתכוונת לתופעה המכונה בשפה המקצועית BERLOQUE DERMATITIS שהיא הופעת פיגמנטיציה+נימי דם בצידי הצוואר לרוב משילוב של בישום מאחורי האוזניים כאשר הבושם נוזל לצידי הצוואר ותגובתו לחשיפה לשמש גורמת לתופעה זו.
    אין ספק שאם בכך מדובר dermaroller אינו פתרון לבעיה אלא יש צורך להמנע מבישום מאחורי האוזניים והצוואר במידה והינך עושה זאת, והטיפול בתופעה עצמה יכול להתבצע על ידי שילוב לייזרים ספציפיים לשני המרכיבים הקיימים שם : הפיגמנטציה וכלי הדם.
    אשר לשאלתך השנייה דרמרולר הינו בהחלט טיפול יעיל ונחמד לריענון העור , אך איני בטוח אם ניתן לצאת בהכרזה של דחיית מתיחת פנים למספר שנים בעקבות השימוש בו.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ
    www.derma.md

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו