מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת נקודת חן בעייה מלחיצה..אמיר17/07/2008
שלום, היום הייתי אצל רופא עור ונאמר לי שעלי להסיר אצל כירורג נקודת חן בגב. העניין הוא,שלא העלתי בפני הרופא את העובדה שהיא שינתה צורה-ולמרות זאת הוא ראה אותה לבדו.הוא אמר שההורדה אינה דחופה,והתור לניתוח הוא בעוד כחודש(!!) השאלה היא: הבנתי שנקודה שכבר ביצעה שינוי - כנראה הותמרה לסרטנית- משמע הסיכוי שלאחר הבדיקה של הנקודה שלי יאמר לי שהיא סרטנית הוא גבוה? יכול להיות שנקודה ביצעה שינוי ולמרות זאת עדיין לא סרטנית? לפי 4 הגימלים אם בוצע שינוי אז התפתח גידול-ואני לא מצליח להבין האם השינוי מעלה את הסיכוי או מראה על סבירות גבוהה לגידול ? תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו ששכחתי להוסיף
אמיר18/07/2008כתוב בהפנייה: DYSPLASTIC NEVUS SYNDROM וקראתי על זה דברים מפחידים באינטרנט- כמו סיכוי גבוה מאוד לפתח מלנומה. האם זה באמת כך? האם באמת נשאר סיכוי של 2.3 אחוז לגידול באיזור-גם לאחר ההסרה ?? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת נקודת חן
ד''ר צחי שלקוביץ27/07/2008אמיר שלום
עצתי לך היא להרפות מכל המחשבות המיותרות ולהמתין לתוצאות הבדיקה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ
www.derma.md* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)