הסרת נקודת חן בעייה מלחיצה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת נקודת חן בעייה מלחיצה..
    אמיר
    17/07/2008

שלום, היום הייתי אצל רופא עור ונאמר לי שעלי להסיר אצל כירורג נקודת חן בגב. העניין הוא,שלא העלתי בפני הרופא את העובדה שהיא שינתה צורה-ולמרות זאת הוא ראה אותה לבדו.הוא אמר שההורדה אינה דחופה,והתור לניתוח הוא בעוד כחודש(!!) השאלה היא: הבנתי שנקודה שכבר ביצעה שינוי - כנראה הותמרה לסרטנית- משמע הסיכוי שלאחר הבדיקה של הנקודה שלי יאמר לי שהיא סרטנית הוא גבוה? יכול להיות שנקודה ביצעה שינוי ולמרות זאת עדיין לא סרטנית? לפי 4 הגימלים אם בוצע שינוי אז התפתח גידול-ואני לא מצליח להבין האם השינוי מעלה את הסיכוי או מראה על סבירות גבוהה לגידול ? תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד משהו ששכחתי להוסיף

אמיר
    18/07/2008

כתוב בהפנייה: DYSPLASTIC NEVUS SYNDROM וקראתי על זה דברים מפחידים באינטרנט- כמו סיכוי גבוה מאוד לפתח מלנומה. האם זה באמת כך? האם באמת נשאר סיכוי של 2.3 אחוז לגידול באיזור-גם לאחר ההסרה ?? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת נקודת חן

ד''ר צחי שלקוביץ
    27/07/2008

אמיר שלום
    עצתי לך היא להרפות מכל המחשבות המיותרות ולהמתין לתוצאות הבדיקה.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ
    www.derma.md

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו