אנהידרול פורטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנהידרול פורטה
    לירון
    19/06/2007

לפני כמה ימים התחלתי את הטיפול באנהידרול פורטה ויש לי תחושות צריבה.. או גירודים אני לא ממש מבינה מה זה.. (רק כאשר אני שמה את התכשיר.. ואחרי שאני שוטפת אותו, הכל בסדר ואין שום סימנים אדומים ולא כלום.)
    האם זה נומאלי?
    או כדי להפסיק את השימוש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנהידרול פורטה

הוספת תגובה

• אנהידרול פורטה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    19/06/2007

שלום לירון.

גירוי עורי תואר כתופעת הלוואי השכיחה של אנהידרול. במידה ומתפתחת רגישות לתכשיר ההמלצה היא להפסיק שימוש בו.

יום טוב,
    ד"ר אלכס אלטס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי ממש..

לירון
    19/06/2007

מה הכוונה לרגישות? מה הסימנים לכך?

ואני לא בידיוק הבנתי.. אז אם זאת תופעת לוואי... להפסיק את השימוש?

בבקה תענה לי שלושת השאלות הללו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענה על השלושת השאלות..

לירון
    19/06/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי ממש..

ד''ר אלכסנדר אלטס
    19/06/2007

שוב שלום,

הרגישות - היא תופעת לוואי של התכשיר, אשר יכולה להתפתח כתוצאה מתגובה אלרגית או כתוצאה מגירוי ישיר (Irritation) ע"י אחר המרכיבים. תחושת הצריבה (או גרד) באזור המריחה יכולה להיות ביטוי של הרגישות.
    ההמלצה על הפסקה (או המשך) הטיפול לא יכולה להיות וירטואלית. לשם כך מומלץ לפנות לרופא עור באזור מגוריך.

בברכה,
    ד"ר אלטס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו