מינוציקלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינוציקלין
    אני
    22/07/2008

שלום רב, מזה כחודש וחצי מאז שהופיע לי פצע אדום בצד האף (צמוד לנחיר שמאל). כל נסיונותי "להדבירו" במשחות שאני מכירה (כגון - אלוקום, דרמקומבין, סינטומיצין, הידרואגיסטן, זובירקס, תרחיץ צינק) וכן משחות טבעיות, לא הועילו. ניגשתי לרופא עור שאמר כי אף משחה לא תעזור ורשם מירשם לכדורי מינוציקלין 50 mg . מאחר ואני מאד רגישה לתרופות . מגיבה לא טוב, אבקש את יעוצכם האם באמת אין שום משחה רפואית שיכולה לעזור? אציין כי בינתיים הפצע התפתח לקבוצה ומאד מציק - סדרת פצעונים אדומים עם קצה לבן דמוי מוגלה , פעם פחות פעם יותר. אף פעם לא נתקלתי בפצע כל כך עיקש! תודה מראש על התייחסותכם! אני (בחורה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינוציקלין

הוספת תגובה

• פצעון

ד''ר מיכאל שוחט
    25/07/2008

מומלץ שתמשיכי בטיפול בפי שהמליץ רופא העור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינוציקלין-המשך

אני
    25/07/2008

שלום ד"ר , בהמשך לשאלתי ולתשובתך: א. פניתי לפורום - אליך, מאחר והגוף שלי "מסרב" לקבל תרופות , ציפיתי שאולי תעזור לי בהמלצה על תכשיר זה או אחר על מנת שלא אצטרך ליטול את הכדורים הנ"ל. ב. ניסיון נוסף פתר את הבעיה והוא משחת "אפלומיצין". ללא תרופה סיסטמתית וללא סבל מיותר. תודה על לא דבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו