מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לייזר ואדמומיות בעורמלי23/07/2008
שלום שמי מ ואני בת 26 לפני 4 שנים התחלתי לייזר באמריקן לייזר באזור הסנטר וכבר 4 שנים אני בטיפול ויש לי כל הזמן צמיחה אני שעירה משום מה בפנים מאוד רציתי לשאול גם את אחד המומחים שלכם זה שמתעסק בלייזר האם באמת יכול להיות שלוקח הרבה זמן הטיפול?ואם יש לי סיכוי שהמצב יעלם?אני מוכנה שתפנה אותי לאן שצריך על מנת שאני יפטר מתופעה זו. עוד דבר אני כל הזמן אדומה בפנים ובגיל צעיר אותי זה לא היה ככה מה הסיבה לכך<?הרופאת עור אמרה שאולי זה קשור ללב?יכול להיות? אשמח לקבל ממכם ייעוץ הן על הלייזר והן על השאלה השנייה תודה מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליזר
ד''ר מיכאל שוחט25/07/2008באם הטיפול נמשך כבר ארבע שנים ואין תוצאות בדכ אין טעם להמשיך טיפול יש לשקול טיפול תחליפי לגבי האדמומיות קשה לתת חות דעת מקצועית ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם חולי ניקיון?
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)