רואקוטן וקלואידם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רואקוטן וקלואידם
    גל
    27/07/2008

לד"ר צחי שלום אני בן 28 וסובל מאקנה מגיל 15 שהייתי בן 16 טופלתי ברואקוטן בעקבות אקנה חמור בפנים וקצת פחות חמור בחזה חודש לאחר שלקחתי את התרופה עלו לי השומנים בדם לרמות של 500 ומיד הפסקתי את השימוש האקנה בפנים נעלם אבל כעבור כמה זמן האקנה שבחזה הפך כולו לקלואידים שעם השנים נוספים בעקבות המשך אקנה שהופך לקלואידים לאחרונה האזורים שבהם האקנה הופך לקלואידים מתפשטים גם לגב ומתחת לאזור הזה דבר זה מלחיץ מאוד ומייאש לאחרונה הלכתי לרופא שהמליץ לי לקחת רואקוטן שוב 20mgX30 1 כמוסה 2 ביום החששות שלי הם: 1. שבעקבות ההחמרה הראשונית של התרופה יצאו הרבה פצעים שיהפכו לקלואידים 2.שאולי בגלל העלייה שהייתי לי בשומנים בדם שהייתי צעיר יותר זה יקרה עוד פעם ויחמיר את היווצרות הקלואידים(משום שכרגע לא 100 אחוז מהפצעים הופכים לקלואידים ורמת השומנים בדם אצלי היא 200) אני בהתלבטות קשה כי אני לא רוצה לעשות משהו שיותר יעשה נזק מטוב בתודה רבה מראש גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רואקוטן וקלואידם

הוספת תגובה

• קלואידים

ד''ר מיכאל שוחט
    27/07/2008

טיפול ברואקוטן יכול להגביר את רמת השומנים בדם ולעיתים טיפול במינון גבוהה יכול להגביר את הופעת הנגעים ניתן לטפל בצלקות קולואידליות עיי הזרקות מקומיות חנקן נוזלי וליזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו