מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה ופעילות גופניתזיו27/07/2008
אוקיי, שמי זיו כפי שציינתי התחלתי טיפול ברואקיוטן לפני כשבוע בערך ושאלתי נוגעת בתופעות לוואי של הכדור הנ"ל שבין היתר אוסר ו/או מצמצם את היכולת לעסוק בפעילות גופנית. מאז שאני זוכר את עצמי הייתי מתעסק בפעילות גופנית, לא אירובית (ריצות, הליכות וכאלה) אלא אימוני כוח (שכיבות סמיכה,מץח, מקבילים, קצת משקולות בחדר).. בכל אופן רציתי לדעת עד כמה מסוכן להתאמן בזמן נטילת הכדורים ? ואם מסוכן אז באיזה מישור, כלומר האם זה יכול לפגוע בכבד או בכל איבר חשוב אחר בגוף או פשוט נזק לשריר שלא ייתפס או יהיה כואב לזמן מסוים שזה מבחינתי מינורי ואני יכול לסבול כי האימונים נמצאים בסדר עדיפויות גבוה יותר מבחינתי. תודה רבה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן ופעילות גופנית
ד''ר מיכאל שוחט27/07/2008אסור ליטול רואקוטן ולבצע פעילות גופנית מאומצת הסכנה בפגיעה בשריר ונזק כלייתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב תודות
זיו28/07/2008ראשית כל תודה רבה על התגובה ד"ר שוחט. ושנית, אני אכנס בעובי הקורה ואשאל אותך האם אפשר לבצע פעילות גופנית סבירה לא מאומצת, להרגיש שאת עושה ספורט לא בעצימות ורמת קושי גבוה מדי סבירה בהחלט. האם במצב שכזה מותר להתאמן או שעדיין נשקפת סכנה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית
ד''ר מיכאל שוחט01/08/2008במידה ואין כאבי שרירים או פרקים ועושים מעקב מעבדתי אחרי ערכי הcpk ניתן לבצע פעילות גופנית אבל לא תחרותית או רבה מידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת..
זיו03/08/2008תמיד בבדיקות הדם שאני עושה אני בודק תפקודי כבד + שומנים בדם, האם בתוצאות האלה ישנם ערכי CPK או שמא אני צריך לבקש בדיקה ספציפית בנסוף לרמת הCPK ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתנצל! שאלה נוספת..
זיו03/08/2008האם בזמן השימוש ברואקוטן אני יכול להמשיך להשתמש במשחות מלפני הטיפול כגון - RETAVIT 0.025, ועוד משחת ייבוש מסויימת לפצעים נקודתית..?? זה פשוט עוזר להתמודד עם כל מה שהרואקוטן מוציא אל "פני השטח".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט06/08/2008יש לבקש גם cpk
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)