מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול לפצעים בפנים זה חשוב !!!מאיה01/08/2008
שלום . . . שמיי מאיה בת 15 וחצי יש לי עור פנים קצת שמנוני עם יבש אני חושבת מעורב . . . התחיל לי לפני איזה כמה חודשים להופיע פצעים אבל ממש קצת 2 3 ככה עכשיוו נוספוו לי עוד פצעיים וגם שחורים באף וכמה מהפצעים נישארו לי סימנים קטניים אבל לא בולטים . . . רציתי לדעת אם יש איזה המלצה לקרם או משחה מסויימת לשים על הפנים שיעבור לי כי אני נורא מפחדתתת שיהיו לי עוד פצעים וזה יתפתח לסימנים כרגע אני כבר איזה שבועים משתמשת מדי פעם עם קרם פוליגונום לבני נוער של חברה moraz שכתוב שזה קרם טבעי לעור פנים על בסיס צמח הפוליגונום , השימוש בו אמור לייבש את האזור הבעייתי בעור ולהפוך אותו לחלק , רך למגע , נעים ויפה. ולפני כמה ימים קניתי מחברת clean clear בקבוק כחול שזה מי פנים לניקוי ראשים שחורים ושם כתוב שהמי פנים פותחו במיוחד לפעול נגד ראשים שחורים מהיום מה-1 , מסירים שומן לכלוך ותאים מתים הלכודים עמוק בתוך הנקבוביות והם אמורים למנוע את חזרתם. עכשיו אני לא כל כך שמתי לב לתוצאות של השחורים והשתמשתי במי פנים כבר 3 פעמים אז רציתי לדעת האם זה בסדר שאני ימשיך לשים כל יום את המשחה של בני נוער moraz בצהרים ובערב אני ישים את המיי פנים לניקויי שחורים ואני רוצה לדעת כי יכול להיות שזה עושה לי נזק אמרוו לי שעדיף לא לשים סתם תכשירים וכל מיני דברים למרוח על הפנים כי זה יכול להיות יותר גרוע . . . אני ממש זקוקה לעזרה כרגע אני רוצה לדעת אם כדי לי לקבוע תור לרופאת עור שתביא לי משחה או שעדיף כרגע לא ללכת כי עדיין זה לא מצב גרוע זה רק פצעים על מקומות מסויימים אני רוצה לדעת אם להפסיק תטיפול ולא לגעת בכלום בפנים או לקנות משחה מסויימת או משהו שאתה תייעץ לי או ללכת לרופאת עור או להמשיך את מה שאני עושה כרגע אודה לך מאוד מאוד אם תפתור לי את הבעיה תודה על הסבלנות ועל זמן הקריאההה תודה רבה ויום טוב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכל משיש לו פצעי בגרות
קארין01/08/2008היה לי המון פצעים מזה התיאשתי אבל תוך זמן קצר שמעתי על מישהי שקוראים לה תחיה פידלר ושהיא מרפאה מצמחי מרפא אז התינינתי והיא נתנה לי כמה חומרים שלה ועשתה טיפולי פנים והיום העור פנים שלי חלק כמו שייש אז לכל מי שמעוניין הנה הכתובת שלה שם ומשפחה תחיה פידלר מיקום תל אביב טלפון 0523879295 תאור העסק קוסמטיקה טיבעית אורגנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים
ד''ר מיכאל שוחט01/08/2008עליך לפנות לרופא עור לקבלת טיפול מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)