טיפול חוזר בשפשפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול חוזר בשפשפת
    .
    01/08/2008

ד'ר, היתה לי שפשפת ולא טיפלתי בה במשך שנה וחצי שנתיים. לפני חודש היתי אצל הרופאת משפחה היא נתנה לי דרמקומבין קרם 3* ביום למשך 5 ימים זה היה 3 ימים בערך ושמתי 3 פעמים ביום עזר ביומים שלוש הראושנים ולאחר מכן נהיו לי פצעים גדולים ממש אדומים נרחבים כאלו וכרגע זה חזר למצב שהיתי בו לפני הטיפול מה עושים? תודה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול חוזר בשפשפת

הוספת תגובה

• שפשפת

ד''ר מיכאל שוחט
    01/08/2008

עליך לפנות לרופא עור בכל מקרה הטיפול צריך להמשלך לפחות עשרה ימים ואת הקרם צריך למרוח פעמיים ביום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לשפשפת ותזהר מדרמקומבין

שחר
    02/08/2008

היי תתרחק כמו מאש מדרמקומבין כי הוא סטירואידי והוא יקל עלייך ביומיים הראשונים שאתה תתלהב - ואת המכה תקבל אחר כך - זה נקרא ריבאונד , כלומר , הנזק שלאחר מריחת סטירואידים. כנס לגוגל ותקיש את המילה פטרת המפשעה שם תמצא המון מידע על טיפולים טבעיים מדהימים כמוני. שחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו