כתמים אדומים באיזור המצח - סבוריאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים אדומים באיזור המצח - סבוריאה
    שימי
    06/08/2008

יש לי כתמי אדמומיות במצח המלווים לעיתים בפצעים. לרוב על המצח שלי יש כתמים אדומים. רופא שאיבחן אותי קבע כי מדובר בסבוריאה ורשם לי שתי משחות: אחת לטיפול במקרה שמופיעים לי פצעים (למריחה בצורה נקודתית) בשם Locacid. למריחה פעם בערב. שנייה למריחה בצורה כללית על המצח בשם HydroAgisten, מריחה פעמיים ביום. מנסיון מריחה של ה-הידרואגיסטן התברר לי שהיא די גורמת לתחושה של שמנוניות על גבי המצח בניגוד לתחושתי המוקדמת שמשחה מסוג זה אמורה לייבש את המקום. שאלותיי: 1) האם הטיפול נשמע לך יעיל ובעל סיכוי הצלחה? 2) האם לאחר המריחה של אחת מהמשחות אני אמור לשטוף את פניי באיזשהו שלב? 3) האם זה בסדר לשלב עם טיפול זה שטיפת הפנים במקלחת פעם ביום עם סבון מיוחד לפנים בעל מינרלים של ים המלח? בנוסף - יש לי משחת סבוקלם, האם גם זה בא בחשבון או שמא לנסות לדבוק בהוראת הרופא בלבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סבוראה

ד''ר מיכאל שוחט
    06/08/2008

קשה להמליץ על טיפול ללא בדיקה קלינית בכל מיקרה מומלץ שתנסה את הטיפול שקיבלת הידרואגיסטן הינו טיפול מקובל בסבוראה לתקופת זמן מוגבלת ניתן לשלב בהמשך גם סבוקלם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי, משהו שעדיין לא ברור ל

שימי
    07/08/2008

משחת ההידרואגיסטן גורמת לשמנוניותרבה בפנים, איך ניתן להתמודד עם זה אם בכלל? האם ניתן לשטוף פנים עם סבון העוזר לניקוי ולייבוש העור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבוראה

ד''ר מיכאל שוחט
    09/08/2008

יש למרוח את הקרם בכמות לא רבה וניתן להשתמש בסבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו