מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתמים אדומים באיזור המצח - סבוריאהשימי06/08/2008
יש לי כתמי אדמומיות במצח המלווים לעיתים בפצעים. לרוב על המצח שלי יש כתמים אדומים. רופא שאיבחן אותי קבע כי מדובר בסבוריאה ורשם לי שתי משחות: אחת לטיפול במקרה שמופיעים לי פצעים (למריחה בצורה נקודתית) בשם Locacid. למריחה פעם בערב. שנייה למריחה בצורה כללית על המצח בשם HydroAgisten, מריחה פעמיים ביום. מנסיון מריחה של ה-הידרואגיסטן התברר לי שהיא די גורמת לתחושה של שמנוניות על גבי המצח בניגוד לתחושתי המוקדמת שמשחה מסוג זה אמורה לייבש את המקום. שאלותיי: 1) האם הטיפול נשמע לך יעיל ובעל סיכוי הצלחה? 2) האם לאחר המריחה של אחת מהמשחות אני אמור לשטוף את פניי באיזשהו שלב? 3) האם זה בסדר לשלב עם טיפול זה שטיפת הפנים במקלחת פעם ביום עם סבון מיוחד לפנים בעל מינרלים של ים המלח? בנוסף - יש לי משחת סבוקלם, האם גם זה בא בחשבון או שמא לנסות לדבוק בהוראת הרופא בלבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוראה
ד''ר מיכאל שוחט06/08/2008קשה להמליץ על טיפול ללא בדיקה קלינית בכל מיקרה מומלץ שתנסה את הטיפול שקיבלת הידרואגיסטן הינו טיפול מקובל בסבוראה לתקופת זמן מוגבלת ניתן לשלב בהמשך גם סבוקלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי, משהו שעדיין לא ברור ל
שימי07/08/2008משחת ההידרואגיסטן גורמת לשמנוניותרבה בפנים, איך ניתן להתמודד עם זה אם בכלל? האם ניתן לשטוף פנים עם סבון העוזר לניקוי ולייבוש העור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוראה
ד''ר מיכאל שוחט09/08/2008יש למרוח את הקרם בכמות לא רבה וניתן להשתמש בסבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)