כדורי מינוציקלין ומינוקלין 50

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי מינוציקלין ומינוקלין 50
    בטי
    23/06/2007

שלום רב אני בת 31 העור שלי לא היה כזה גרוע בשנותיי אלו מהתקופה שהייתי נערה מתבגרת.אף פעם לא סבלתי מפצעי אקנה חמורים אך מכיוון שהעור שלי מוגדר עור שומני מיום היוולדי ,תמיד באו והופיעו אותם הפרשי חלב לפעמים מוגלתיים.התקופה האחרונה כ-שנה כל אזור הלחי השמאלית שלי התמלאה בפצעי אקנה מאחד זה התפשט ל6-7 ועד עכשיו הם מופיעים לי על הפנים כצלקות תת עוריות שמאוד מציקות למראה אף פעם לא הגעתי למצבים כאלו למה דווקא עכשיו.אין יום שאני לא מביטה במראה ומתרגזת על התופעה הלא סבירה הזו.אני מתביישת להראות בצורה כזו.הם בולטים ומורידים לי את הבטחון.את הכדורים מינוציקלין לקחתי תקופה של 2 חודשים 2 ביום ואז העלינו את המינון ל3 כדורים של מינוקלין 50 .הם לא יעלימו לי את הצלקות זה אני יודעת.אז מה התועלת מהם...מה עליי לעשות בנוגע לצלקות? האנטיביוטיקה ככה אומרים מחלישה את המערכת החיסונית וכנראה פוגעת בעוד איברים שונים.אני מתעמלת בחדר כושר מזה חצי שנה יום יום.בריאותי תקינה בד"כ.בבקשה זקוקה לעצה מומחית מפי מומחי הפורום.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כדורי מינוציקלין ומינוקלין 50

ד''ר אלכסנדר אלטס
    23/06/2007

בטי שלום.

אם תוך חודשיים של טיפול במינוציקלין את לא חשת הטבה במצב העורך, המתבקש הוא לשקול טיפול ברואקוטן. כדאי לשאל על כך את הדרמטוךוג שלך.

בהצלחה,
    ד"ר אלכס אלטס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו