מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורי מינוציקלין ומינוקלין 50בטי23/06/2007
שלום רב אני בת 31 העור שלי לא היה כזה גרוע בשנותיי אלו מהתקופה שהייתי נערה מתבגרת.אף פעם לא סבלתי מפצעי אקנה חמורים אך מכיוון שהעור שלי מוגדר עור שומני מיום היוולדי ,תמיד באו והופיעו אותם הפרשי חלב לפעמים מוגלתיים.התקופה האחרונה כ-שנה כל אזור הלחי השמאלית שלי התמלאה בפצעי אקנה מאחד זה התפשט ל6-7 ועד עכשיו הם מופיעים לי על הפנים כצלקות תת עוריות שמאוד מציקות למראה אף פעם לא הגעתי למצבים כאלו למה דווקא עכשיו.אין יום שאני לא מביטה במראה ומתרגזת על התופעה הלא סבירה הזו.אני מתביישת להראות בצורה כזו.הם בולטים ומורידים לי את הבטחון.את הכדורים מינוציקלין לקחתי תקופה של 2 חודשים 2 ביום ואז העלינו את המינון ל3 כדורים של מינוקלין 50 .הם לא יעלימו לי את הצלקות זה אני יודעת.אז מה התועלת מהם...מה עליי לעשות בנוגע לצלקות? האנטיביוטיקה ככה אומרים מחלישה את המערכת החיסונית וכנראה פוגעת בעוד איברים שונים.אני מתעמלת בחדר כושר מזה חצי שנה יום יום.בריאותי תקינה בד"כ.בבקשה זקוקה לעצה מומחית מפי מומחי הפורום.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי מינוציקלין ומינוקלין 50
ד''ר אלכסנדר אלטס23/06/2007בטי שלום.
אם תוך חודשיים של טיפול במינוציקלין את לא חשת הטבה במצב העורך, המתבקש הוא לשקול טיפול ברואקוטן. כדאי לשאל על כך את הדרמטוךוג שלך.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)