שלום מבקשת עצה לסוג של פילינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מבקשת עצה לסוג של פילינג
    עפרה קליין
    23/06/2007

אני מתעניינת כבר כמה זמן בפילינג עמוק יש לי קמטים ועור עייף כמו שהקוסמטיקאית שלי קוראת לזה והיא המליצה לעבור משהו חזק יותר מהפילינגים שהיא עושה במכון , קראתי באתרים על שיטת אקסודרם מה הסיכונים והאם אחד מהרופאים כאן בפורום עושה שיטה זאת ויכול להסביר קצת יותר , אני יודעת שזה טיפול שלוקח שבוע והפנים אדומות אחרי , וכמובן גם מה המחיר של טיפול כזה ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פילינג

ד''ר מיכאל שוחט
    25/06/2007

מדובר בפילינג עמוק המבוסס על פנול הטיפול מתבצע תחת טשטוש בחדר ניתוח ונמשך כשעה לאחר מכן מונחת מסכה של פלסטרים על הפנים והמטופלת נשארת באשפוז למשך 24 שעות בהם מתרחש התהליך של המסת העור לאחר 24 שעות מוסרת הסכה ומורחים על הפנים אבקת דרמטול אנטי ספטית למשך 7 ימים בהם אסור לשטוף את הפנים ביום השביעי מתחילים למרוח ואזלין על הפנים עד להסרת הדרמטול הטיפול מעלים כתמים מטשטש צלקות ומעלים קמטים הסיכונים שינוי בגוון העור אודם ממושך זיהום גם דר שלקוביץ וגם אנוכי מבצעים את הטיפול המחיר בין 13000 ל15000 שח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בקשר לפילינג אקסודרם

עפרה קליין
    09/07/2007

דר' שוחט תודה על תשובתך ,

אני מבקשת לברר עוד מספר פרטים האם יש הבדלים בין האקסודרם שאתה ודר' שלקוביץ עושים ובין מכונים ורופאים אחרים ?
    ראיתי באתרים שונים ואני מבינה שחלק טוענים שיש גם חומר מקורי ושיש חומרים אחרים , האם יש הבדלים או סיכונים ? עם איזה חומר או שיטה אתם עובדים ? והאם הם מוכרים על ידי משרד הבריאות ? אני ממש רוצה לעבור פילינג זה אבל למען האמת חוששת קצת לפי הדברים שקראתי , בין השאר קראתי גם שהפנול של האקסודרם מסוכן ללב האם זה נכון ומה דעתך,
    סליחה על כל השאלות אבל אשמח לקבל תשוובות לפני שאקבל החלטה ,

תודה ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו