צלקות מחצ'קונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות מחצ'קונים
    אנסטסיה
    07/08/2008

שלום, אני בת 15 ויש לי בעיה שמאד מפריעה לי. בד"כ אין לי הרבה חצ'קונים אבל תמיד כשיש לי - אני מפוצצת אותם, ואחרי שהחצ'קון נעלם נשארת ממנו צלקת שנראית כמו כתם חום ומכוער. רוב החצ'קונים יוצאים לי באיזור הסנטר אז עכשיו בעצם כל הסנטר שלי מכוסה בצלקות בעוד ששאר הפנים דיי חלקות וזה נורא מכוער ! בבקשההה תנו לי עצה מה לעשות, אם יש איזה תהליך שאני צריכה לעבור או תכשירים שיכולים לעזור או משהו... כל דבר שתוכלו להציע אני יודה לכם מאד !! ואם אתם צריכים תאור- הצלקות נראות פשוט כמו כתמים חומים, שטוחים וקטנים. ואין כ"כ הרבה, בעיקר באזור הסנטר אבל לא במצב נוראאא קשה.. ועוד שאלה, איך אני יכולה לטפל בחצ'קונים בלי לפוצץ אותם? לא יוצאים לי הרבה אבל כשכן יוצאים-אני רוצה לטפל בזה כמו שצריך ולא לגרום עוד נזק... תודה, אנסטסיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות מחצ'קונים

הוספת תגובה

• חצקונים

ד''ר מיכאל שוחט
    09/08/2008

קוב לוודאי שמדובר בכתמים ולא בצלקות לא מומלץ לפוצץ את הפיצעונים יש להשתמש בסבון כמו דרמקס אקנ יל או ניטרוגינה לפיצעונים ובנוסף תכשיר הנקרא סקינודרם שיכול למנוע הופעת פיצעונים וגם להבהיר את העור בכל מיקרה מומלץ לגשת לבדיקת רופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו