מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוצרי חוה זינגבויםילנה11/08/2008
שלום רב, יש לי שאלה קטנה. אני בת 21 ואני בעלת עור רגיש מאוד ( הוא הופך מהר מאוד לורוד- אדום , לפעמים אפילו ממגע קל , וכמו כן הוא גם לעיתים קרובות יבש ). עדיין צצים לי פה ושם פצעונים אבל הבעיה העיקרית שלי זה הקטמים האדומים שנשארו לי אחרי האקנה. זה מאוד מציק לי ומפריע לי בחיי היומיום. הייתי אצל המון רופאים , קוסמטיקאיות וניסיתי אינספור תכשירים קוסמטיים נגד אקנה וכו'. כמו כן, הנני לוקחת גלולות למניעת הריון עם אפקט קוסמטי "דיאנה" מה שמאוד עזר לי להיפטר האקנה. הכמות שלהם ירדה בהמון אבל הקטמים נשארו. עד לא מזמן המליצה לי הקוסמטיקאית שלי על מוצרים של חוה זינגבוים ( Hava Zingboim ) ורכשתי ערכה הכוללת 4 מוצרים : סבון פעיל עדין , מי טוניק מיוחדים, קרם לחות וקרם Azele-x. המליצו לי באופן מאוד חם על הקרם האחרון עצמו ואמרו שהוא אמור לפעול כפילינג עדין לפנים שאמור לגרום להתקלפות עדינה של העור באזורים בהם אני רוצה לטפל. את הקרם יש למרוח נקודתית ובכמות קטנה מאוד. הקרם גורם לתחושת עקצוץ קלה ולאחר מכן , למשל בבוקר הבא, יש במקום אדמימות והעור אכן מתקלף. שאלתי היא : האם זה לא מסוכן לעור, משום שאינני רוצה פגוע בו עוד יותר. האם הקרם הזה באמת יכול לעזור? מתי יש להפסיק להשתמש בקרם? ביקרתי רופאי עור רבים אבל כל מה שהם נתנו לא היה עוזר וגם מה שהם נתנו היה לאקנה עצמו מה שכמעט ואין לי כבר. הבעיה שלי היא הקטמים עצמם. כיצד אני יכולה להיפטר מזה? הייתי שמחה מאוד לקבל תשובה כי אני פשוט כבר די נואשת לפתרון ! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה בולשיט מוכרים לכם! עוד מטומטמת
הילי13/08/2008אני לא מבינה איך מטומטמת כמו החווה הזאת מליחה למכור לכן בולשיט ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ילנה13/08/2008אני לא כל כך מאמינה שזה באמת בולשיט מפני שאני פגשתי 2 נערים שהיו מטופלים אצל הקוסמטיקאית שלי ושהפנים שלהם נראו כמו...איך להסביר...נורא !!!! לא היה מקום חי על הפנים שלהם כי הן היו מלאות בפצעים עם מוגלה וקטמים אדומים. המראה היה מזוויע בהחלט.... אחרי שהתחילו להשתמש במוצרים הללו לטיפול באקנה של חווה ראיתי אותם אחרי כמה חודשים...את האמת...זאץ הסיבה שהתחלתי גם כן להשתמש בתכשירים שלה כי הפנים של 2 הנערים הללו פשוט השתנו....הם היו 90 % חלקים יותר ונקיים יותר בלי פצעים ונשארו רק קצת קטמים מהפצעים הללו . לכן אם את לא יודעת בדיוק מה הוא המוצר, אין צורך בתגובה כה סוערת, זה לא הכי בוגר מצידך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדמומיות
ד''ר מיכאל שוחט16/08/2008בדכ האדמומיות חולפת עם הזמן מומלץ להמנע מחשיפה ממושכת לשמש ושימוש בקרם הגנה שימוש בחומרים היוצרים קילוף רק תחמיר את הבעיה לעיתים טיפול בקרן אור או לייזר יכול לשפר את מראה העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)