הסרת שיער בלייזר ללא גילוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בלייזר ללא גילוח
    נורית
    11/08/2008

שלום, אני מטופלת להסרת שיער בלייזר באיזור הבטן. מכיוון ששמעתי על מקרים בעייתיים כתוצאה מגילוח האיזור (השיער נהיה עבה וכהה יותר בעקבות הגילוח), סיכמתי עם המכון שאני לא אגלח את האיזור אלא רק אקצר את השיערות עם מספריים. קראתי שבמקרים בהם האיזור לא מגולח הטיפול פחות אפקטיבי כי המכשיר קולט את הפיגמנט בשיער החיצוני. שאלתי היא האם יכול להווצר נזק כלשהו כתוצאה מכך שהטיפול מתבצע על איזור לא מגולח? (אני מניחה גם שהסיכוי לכוויות הוא גבוה יותר במצב כזה. השאלה מכוונת בעיקר לנזק לטווח ארוך או נזק שלא רואים מיידית). יש לציין שהאיזור כואב בזמן הטיפול ואחריו ומאדים מאוד, בהשוואה לאיזורים אחרים בהם אני מטופלת. בנוסף, בעקבות שני טיפולים נשארו לי כוויות קלות שנעלמו אחרי שימוש במשחה שהתקבלה מרופא עור. הנחתי בעבר כי כל עוד הסימנים עברו אין מה לחשוש, אבל עכשיו אני כבר לא בטוחה... תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    16/08/2008

במידה ואת גוזרת את השיער במידה מקסימלית אין בעיה אם השיער ארוך אכן גובר הסיכון לכויה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו