הידרוקינון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הידרוקינון
    נטע
    26/06/2007

רציתי לדעת מה הריכוז הגבוה ביותר של הידרוקינון שאפשר לקבל מרופא. אני מטופלת בריכוז של 8% (בשילוב עם רטין A) כבר שלושה חודשים בגלל כתמים אדומים שנשארו לי בעור כתוצאה מאקנה. הכתמים הם עמוקים מאוד עשיתי פילינג בינוני אך זה לא עזר. הקרם גם לא עוזר. האם ריכוז גבוה יותר יכול לעזור? ובכלל כמה זמן מותר להשתמש במשחה הזו. ואם גם זה לא יעזור אז אין יותר מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הידרוקינון

הוספת תגובה

• הידרוקינון

ד''ר אלכסנדר אלטס
    26/06/2007

שני שלום.

ניתן להגיע גם לריכוז של 18% הידרוקינון.
    אך הבעיה היא שתופעה שאת מתארת- כתמים אדומים לאחר האקנה זו ממש לא התוויה לטיפול בהידוקינון באף ריכוז.

פשוט תעזרי בסבלנות ותוך מספר חודשים סימני יעלמו (כתמים).

יום טוב,
    ד"ר אלכס אלטס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

נטע
    26/06/2007

תודה על התגובה ואכן זה מה שבהתחלה הרופא אמר אבל עברה חצי שנה ללא שינוי ואז שנה וכעבור שנה וחצי כשלא היה שינוי בכלל הוא המליץ לי על פילינג בינוני. מכיוון שגם זה לא עזר, וכנראה שהכתמים הם ממש עמוקים אז הוא נתן לי את המשחה הזו. זה דיי שורף ומגרה את העור אז אני לא רוצה להמשיך לשים סתם אתה בטוח שזה לא אמור לעזור? אני כבר לא יודעת מה לעשות. אין שום טיפול? כל הלחיים שלי מלאות בכתמים אדומים בקושי רואים שם עור בריא אני יודעת שזה חריג ובדרך כלל זה עובר לבד אבל עובדה עכשיו אני שנתיים אחרי התפרצות אקנה ואין שום שיפור. כרגע עם גלולות ולכן אין פצעים אבל הכתמים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו