מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה כמו חררה בכל הגוף,בבקשה עזרהangel21/08/2008
שלום לרופאים אתמול עשיתי קעקוע חינה באילת,והכל היה בסדר בערב,כשחזרתי בלילה הביתה התחלתי להתגרד בידיים ונהיה לי כמו מן חררה אדמומיות כזאת ומגרד מאד וזה מופיע לי בגב,בידיים,ברגליים,ועכשיו גם בפנים אני לא יודעת בוודאות שזה מהקעקוע חינה,אני לא יודעת למה לקשר את זה לשחיה בים,לשמש?יש לציין כי השתמשתי בשמן תינוקות שמן שיזוף עם אלוורה ויש לי די רגישות לאלוורה ,אולי זה קשור,קשה לי להאמין מה ניתן לעשות?קניתי משחה בבית מרקחת להרגיע, וגם כדורים שאמורים תוך שלושה ימים לעשות את הפעולה, אבל בנתיים כלום לא עוזר זה נורא מגעיל זה נראה כמו אבעבועות רוח... בבקשה מתחננת לעזרה דחופה.... תודה רבה שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בעור
ש22/08/2008אני חזרתי מאילת ויום לפני חזרתי הפיעו לי נקודות אדומות ומגרדות בעור . אני משתדלת לא לגרד . בים הרגשתי מידי פעם תחושה של צריבה אך לא ברגל שבו יש לי פריחה מגרדת . עד שיהייה לי תור לרופא עור מה עושים ????????????????? יש לי גם מוך לכתף 3 בליטות קטנות בעור כמו פלולות ??? בקיצור אני יוצאת מדעתי מה עושים בברכה ש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לנו את אותה הבעיה...
angel22/08/2008אני לא מפסיקה להתגרד וזה נראה מגעיל,אני לא יודעת ממה זה אם זה מהשמן גזר או שמן תינוקות עם אלוורה או הקעקוע חינה שעשיתי באילת, אף לא קרה לי ככה מה אפשר לעשות?וחוץ מללכת לרופא עור....אני צריכה משהו SOS יום ראשון חוזרים לעבודה :( תודה אנג'ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)