פריחה כמו חררה בכל הגוף,בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה כמו חררה בכל הגוף,בבקשה עזרה
    angel
    21/08/2008

שלום לרופאים אתמול עשיתי קעקוע חינה באילת,והכל היה בסדר בערב,כשחזרתי בלילה הביתה התחלתי להתגרד בידיים ונהיה לי כמו מן חררה אדמומיות כזאת ומגרד מאד וזה מופיע לי בגב,בידיים,ברגליים,ועכשיו גם בפנים אני לא יודעת בוודאות שזה מהקעקוע חינה,אני לא יודעת למה לקשר את זה לשחיה בים,לשמש?יש לציין כי השתמשתי בשמן תינוקות שמן שיזוף עם אלוורה ויש לי די רגישות לאלוורה ,אולי זה קשור,קשה לי להאמין מה ניתן לעשות?קניתי משחה בבית מרקחת להרגיע, וגם כדורים שאמורים תוך שלושה ימים לעשות את הפעולה, אבל בנתיים כלום לא עוזר זה נורא מגעיל זה נראה כמו אבעבועות רוח... בבקשה מתחננת לעזרה דחופה.... תודה רבה שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פריחה בעור

ש
    22/08/2008

אני חזרתי מאילת ויום לפני חזרתי הפיעו לי נקודות אדומות ומגרדות בעור . אני משתדלת לא לגרד . בים הרגשתי מידי פעם תחושה של צריבה אך לא ברגל שבו יש לי פריחה מגרדת . עד שיהייה לי תור לרופא עור מה עושים ????????????????? יש לי גם מוך לכתף 3 בליטות קטנות בעור כמו פלולות ??? בקיצור אני יוצאת מדעתי מה עושים בברכה ש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לנו את אותה הבעיה...

angel
    22/08/2008

אני לא מפסיקה להתגרד וזה נראה מגעיל,אני לא יודעת ממה זה אם זה מהשמן גזר או שמן תינוקות עם אלוורה או הקעקוע חינה שעשיתי באילת, אף לא קרה לי ככה מה אפשר לעשות?וחוץ מללכת לרופא עור....אני צריכה משהו SOS יום ראשון חוזרים לעבודה :( תודה אנג'ל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו