פטרת בציפורנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרת בציפורנים
    מוקי
    27/08/2008

סובל מספר שנים מפטרת בצפורנים חששתי לטפל בגלל יתכנות השפעה על הכבד .כעת מטופל עברתי בדיקת מעבדה(עדין אין תוצאות) ובכל מקרה עוד לפני התוצאות התבקשתי להתחיל ליטול כדור terbinafine teva 250mg 1 ליום אחרי האוכל. שאלותי: 1.בבית מרקחת קבלתי למיזיל טבליות (נוברטיס) terbinafine 250mg האם יש הבדל ביו סוג זה לסוג שנכתב במרשם בעיקר אני שואל כיוון שאני סובל ממעי רגיז ואני מבין שיש חומרים לא פעילים והשאלה מה השפעתם על המעי ובמקרה שלי האם יש עדיפות לכדור של חברה מסוימת. 2.האם הכדור גורם לכאבי בטן ואם כן האם זה חולף. 3.תוך כמה זמן ניתן לצפות לשינוי בציפורנים ולאיזו תקופה אצטרך לקחת את התרופה בהערכה גסה. 4.הייתי פעם אצל נוטרפוט שאמר ש - b12 לא נספג אצלי במעים ושאקח תחת הלשון האם מקרה כזה יכול להיות גם עם התרופה או שזה לא קשור (חושש מחוסר השפעה של התרופה). 5.נאמר לי לקחת אחרי אוכל זה משנה מתי בוקר ,צוהרים ,ערב בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטרת בציפורנים

הוספת תגובה

• פטרת בציפורנים

ד''ר אלכסנדר אלטס
    01/09/2008

בוקי, שלום.

שאלתך חשובה, אך אינה בנושא הפורום. נסה נא לפנות לפורומים העוסקים במחלות העור.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו