מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטרת בציפורניםמוקי27/08/2008
סובל מספר שנים מפטרת בצפורנים חששתי לטפל בגלל יתכנות השפעה על הכבד .כעת מטופל עברתי בדיקת מעבדה(עדין אין תוצאות) ובכל מקרה עוד לפני התוצאות התבקשתי להתחיל ליטול כדור terbinafine teva 250mg 1 ליום אחרי האוכל. שאלותי: 1.בבית מרקחת קבלתי למיזיל טבליות (נוברטיס) terbinafine 250mg האם יש הבדל ביו סוג זה לסוג שנכתב במרשם בעיקר אני שואל כיוון שאני סובל ממעי רגיז ואני מבין שיש חומרים לא פעילים והשאלה מה השפעתם על המעי ובמקרה שלי האם יש עדיפות לכדור של חברה מסוימת. 2.האם הכדור גורם לכאבי בטן ואם כן האם זה חולף. 3.תוך כמה זמן ניתן לצפות לשינוי בציפורנים ולאיזו תקופה אצטרך לקחת את התרופה בהערכה גסה. 4.הייתי פעם אצל נוטרפוט שאמר ש - b12 לא נספג אצלי במעים ושאקח תחת הלשון האם מקרה כזה יכול להיות גם עם התרופה או שזה לא קשור (חושש מחוסר השפעה של התרופה). 5.נאמר לי לקחת אחרי אוכל זה משנה מתי בוקר ,צוהרים ,ערב בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת בציפורנים
ד''ר אלכסנדר אלטס01/09/2008בוקי, שלום.
שאלתך חשובה, אך אינה בנושא הפורום. נסה נא לפנות לפורומים העוסקים במחלות העור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)