שאלה בנושא פיגמנטציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנושא פיגמנטציה
    יעל
    29/08/2008

שלום, יש לי שאלה כללית בנושא פיגמנטציה: האם יש דרך למנוע או להפחית עד כמה שאפשר הופעת נקודות חן, נמשים וכתמי שמש ומהם הדברים המגבירים הופעת פיגמנטציה מהסוג הנ"ל? אשמח אם התשובה תכלול בנוסף גם התיחסות לגורמים הבאים: השפעת התזונה על הופעת פיגמנטציה וגוון העור האם שימוש בקרם הגנה יכול למנוע את הפגמים הנ"ל ואת השחמת העור כתוצאה משיזוף האם שיפשוף העור בדרך כלשהי (למשל הסרת שיער בפנים או ניקוי ורחיצת פנים תוך כדי שפשוף, פילינג וכדומה) עלולים להגביר התפשטות פיגמנטציה האם יש מוצרי קוסמטיקה המכילים מרכיבים המגבירים פיגמנטציה שמהם מומלץ למי שסובל מהתופעה להמנע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנושא פיגמנטציה

הוספת תגובה

• פיגמנטציה

שולי
    30/08/2008

אני סובלת מפיגמנטציה רבה בפנים, שרק החמירה אחי הלידה הראשונה שלי. גם אני התלבטתי רבות מה לעשות ולא ידעתי כיצד ניתן לטפל. בת דודה שלי סיפרה לי על משהו בשם "טריניטי" שזה סוג של לייזר ובימים אלה אני מתחילה לבדוק בכיוון. לפי מה שהיא אמרה לי, זה בפרופורציה, אבל אני בודקת במספר מקומות למצוא את האידיאלי עבורי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיגמנטציה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    01/09/2008

יעל, שלום.

כל הגורמים שציינת עלולים להחמיר את הפיגמנטציה.

מניעת הגורמים עשויה לתרום למניעת הכתמים ולשיפור המצב.

בחירת הטיפול תלוייה במספר קריטריונים, אך ניתן לאבחנם אך ורק בבדיקה אישית.

המשך יום נעים,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיגמנטציה המשך

יעל
    03/09/2008

תודה על התשובה אבל לא כל כך הצלחתי להבין ממה שכתבת את התשובה למה ששאלתי. שאלתי היא בנושא מניעת ההיוצרות של הפיגמנטציה. תיארתי לעצמי שיש קשר כלשהו בין הגורמים שציינתי לבין הפיגמנטציה אך לא ידעתי מה בדיוק הקשר ולכן שאלתי. אמרנו שתזונה משפיעה על פיגמנטציה. האם תוכל לפרט קצת על מה בדיוק בתזונה מגביר ומה מעכב את התופעה? איזה מרכיבים בקוסמטיקה מגבירים ואיזה מעכבים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו